Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - ♥AHA serduszkove love rocznika '96♥
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2011-04-07, 15:15   #4278
BloondieLook
Zakorzenienie

Dot.: ♥AHA serduszkove love rocznika '96♥

Cytat:
Napisane przez krysztalik Pokaż wiadomość
?

---------- Dopisano o 15:03 ---------- Poprzedni post napisano o 14:46 ----------

jezu, nie wiem nic - dzisiaj myślałam nad przyszłością czyli co po gimnazjum i doszłam do wniosku, że nie mam pomysłu bo ekonomia to matematyka, a czy moim marzeniem jest siedzieć reszte życia przy niej? A zarywa do jednej dziewczyny z mojej klasy co jeszcze bardziej mnie wkur^%$. wszystko jest bezsensu. wszyscy dookoła mają chłopaków - normalnych, fajnych tylko ja jestem wyjątkiem jeśli chodzi o moje koleżanki w klasie. jezu na serio nie wiem czy ja aż taka paskudna jestem czy co? najlepiej to żebym poszła się powiesić i problem z głowy, ale najpierw coś zjem.

Pati ?
ja jeśli chodzi o matematyke,to wolę się nie wypowiadać...
nie mów tak,nie wszystko jednak jest bezsensu.Mnie R. dzis może nie wkurzył,bo nie można tak tego nazwać,ale na moich oczach prosił jakąś dziewczynę by do niego zadzwoniła,także tylko chciałam by te słowa były skierowane do mnie No,ale przynajmniej ciągle koło niego przechodziłam/on koło mnie i miałam go na oczach

przestań,bo jesteś śliczna,widocznie czeka Cię coś wyjątkowego,jak będziesz się tak dręczyć,ze jesteś brzydka itp,to nic ci to nie da,jeśli o tym zapomnisz to szczęście samo Cię złapie,choć wiem z własnego przykłady,że czasem niezle trzeba sie naczekać na to.....

ja robię sobie właśnie obiadek

BloondieLook jest offline Zgłoś do moderatora