Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Włosy na blond farbujemy i o życiu dyskutujemy.Część VIII
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2011-04-07, 14:20   #1151
Yattamanka
Zakorzenienie

Dot.: Włosy na blond farbujemy i o życiu dyskutujemy.Część VIII

Cytat:
Napisane przez AnnaMK Pokaż wiadomość
plotka rozprzestrzenia się z prędkością światła, podam śmieszny przykład, bzdurnej plotki: idę sobie z działki, zaczepia mnie starszy pan: ,,Pani, będzie chyba deszcz?''
ja na to: ,,Czy ja wiem, całkiem możliwe, chociaż chmur jakoś nie widać'', podreptałam dalej, ale słyszę jak ten sam staruszek zaczepia inną kobietę i w ten deseń do niej: Pani będzie straszna ulewa, ta pani z przodu też tak mówiła'' zwolniłam, bo zaciekawił mnie rozwój sytuacji Kobieta wyjęła kamórkę i nadaje: ,,córka zdejmij pranie z balkonu, za chwilę będzie lało i zadzwoń do babci żeby zakryła folią rozsady''
a pogoda na to: słońce, słońce do wieczora Niby pierdoła, ale jaka siła rażenia Oj, żeby wszystkie plotki takie były.

Cytat:
Napisane przez blond bunny Pokaż wiadomość
ale na uzywki nie dam i juz- skoro ja bez tego zyje to i on moze? czy sie myle? jak to widzicie?
Oczywiście, że masz racje - i nawet nie próbuj myśleć inaczej !

Cytat:
Napisane przez blond bunny Pokaż wiadomość
jako ekspedientka w galanterii skorzanej
3 miesiace wakacyjne pracowalam, bylam chwalona, premie, dupoty a na koniec ostatnia pensja wrzesniowa i taki tekst uslyszalam...od szefowej...
to po co sie starac?
Ja któregoś razu jak byłam na rozmowie o pracę (CV posłałam ze zdjęciem z dowodu) to wszystkie laski wyglądały tak samo na tej rozmowie Wysokie, długie ciemne włosy Jak zobaczyli, że ja blond i krótkie to było tylko, że jest jeszcze druga część rozmowy kwalifikacyjnej i umówią się ze mną na nią telefonicznie - oczywiście nie zadzwonili

Cytat:
Napisane przez AnnaMK Pokaż wiadomość
No tak wojna damsko-męska, ale spójrzcie na karty historii, kto jest górą?
A tak z zupełnie innej beczki, wiecie co zrobić z zadnią ćwiartką swiniaka???
Wędzenie odpada-brak wędzarni, a coś na Święta muszę wymodzić.
My to o facetach a one o prosiaku gadają

Co do wojny damsko-męskiej to powiem wam dostałam kiedyś od TŻ książkę faceci są z marsa a kobiety z wenus - bardzo ciekawa książka - facet nie odkrywa co prawda ameryki bo pisze w nim wydawałoby się o rzeczach oczywistych, ale my ludzie zaganiani nie przystajemy i się nad nimi zastanawiamy i tak faceci nie rozumieją kobiet a kobiety mężczyzn z różnych powodów i tak powstają konflikty.
A ta książka tłumaczy takie zachowania i łatwiej kobiecie która ją czyta zrozumieć faceta i na odwrót

Polecam
Yattamanka jest offline Zgłoś do moderatora