Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Jak usypiac 1,5 roczne dziecko???
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2011-04-07, 15:23   #7
karolinaP103
Zadomowienie

Dot.: Jak usypiac 1,5 roczne dziecko???

Cytat:
Napisane przez martuha24 Pokaż wiadomość
Czesc!
Jestem mamą 1,5 rocznej Patrycji i mam problem z usypianiem. Od kilku dni moze nawet już tygodni moja córka nie moze zasnac... wcześniej wyglądało to tak ze po wieczornym mleku odbijała kładłam ja do lozeczka wlaczałam kolysanki i zostawiałam sama w pokoju ona sobie cos tam chwilke gadała po swojemu i zasypiała, nie budzila sie w nocy, nie jadła nie piła i było ok zawsze ja kłade o tej samej porze ( 20:00) teraz cos sie poprzestawiało i jest awantura sama nie zostanie bo zaraz zaczyna plakac a nawet sie drzec, budzi sie w nocy i jak juz sie przebudzi to odrau wstaje na rowne nogi, płacz ogromny i chce zeby ja wziac...po pierwszych takich akcjach brałam ja na rece i kladlam między mnie a męża bo myslalam ze moze sie przestraszyla czegos, moze sie jej cos przysnilo ale to juz jest ktorys raz pod rzad nie chce ja przyzwyczajac do spania z nami. Nie wiem co ma robic jestem juz zmaczona i nie wyspana. Poradźcie cos prosze bo psychicznie mozna zwariowac.
Pozdrawiam.
w załączniku jest publikacja o usypianiu. Nie rozwiąże ona wszystkich Twoich problemów ale może wskaże drogę
Ja te metody stosowałam nie wiedząc i istnieniu tej książki i skutkowały
Załączone pliki
Rodzaj pliku: pdf usnij_wreszcie.pdf (829,6 KB, 257 załadowań)
karolinaP103 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując