Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Miłośniczki H&M - cz. VIII
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2011-04-07, 16:41   #2309
Indecisive
Raczkowanie

Dot.: Miłośniczki H&M - cz. VIII

Cytat:
Napisane przez olciiiaa Pokaż wiadomość
Do posiadaczek rurek za 50 zł z H&M:
Czy te spodnie po praniu robią się ciaśniejsze czy węższe? Czy nic się z nimi nie dzieje? Bo kupiłam je na szybko i teraz widzę, że są trochę za duże, a nie będą chcieli mi wymienić ;/
mam te spodnie i mimo, iż kupowałam je idealnie dopasowane, tak teraz są za duże i nawet gdy po praniu się trochę skurczyły, to nie musiałam długo czekać, by były rozciągnięte.. z paskiem są ok ogólnie lubię je za prosty krój i ciemny kolor, jednak jakością nie grzeszą <choć za 50 zł nie można zbyt wiele oczekiwać od jeansów..>
a czemu nie będą chcieli wymienić ? nie masz metek, chodziłaś w nich ?

---------- Dopisano o 16:41 ---------- Poprzedni post napisano o 16:32 ----------

Cytat:
Napisane przez mon88 Pokaż wiadomość
Dziewczyny!!!

Kto jak kto, ale miłośniczki h&m mi pewnie pomogą

Pod koniec kwietnia idę na ślub i wesele do znajomych TŻ jak osoba towarzysząca. Chciałabym pójść w tej sukience. Kupiłam ją pare miesięcy temu a jeszcze wisi z metką w szafie
Nadaje się? Co myślicie?

No a teraz najważniejsze - dodatki (buty, torebka, biżuteria, rajstopy,żakiet...)
Macie jakieś propozycje, co by pasowało?

sukienkę masz piękną !
zgadzam się z poprzedniczkami co do butów nude i złotych dodatków mimo, iż za złotą biżuterią nie przepadam nie kombinuj z mocną, ciężką biżuteriąi, żeby nie przyćmić sukienki. żakiet też dobrałabym w odcieniach beżu
Tylko błagam Cię.. nie zakładaj cielistych rajstop.. ! proponuję zakupić takie w spray'u, żeby nogi ładnie wyglądały
aż mnie ściska, kiedy widzę ładną dziewczynę, świetnie ubraną z cielistymi rajstopami.. eh

Edytowane przez Indecisive
Czas edycji: 2011-04-07 o 16:34
Indecisive jest offline Zgłoś do moderatora