Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Osobowość a preferencje zapachowe.
Podgląd pojedynczej wiadomości

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2011-04-07, 15:41   #8
ropuszka
Zakorzenienie

Dot.: Osobowość a preferencje zapachowe.

Cytat:
Napisane przez MeryJane Pokaż wiadomość
5w4 - "Obrazoburca"
Zapachy tak jak w podpisie...lubię zapachy mocne, nietypowe,
Rany, widze, ze wiekszosc z nas to 5w4 Mnie tak wlasnie wyszlo, ale nie wiem za bardzo co o tym myslec... Moze nie pasuje, bo zapachy, ktore lubie sa glownie kwiatowe, ale mocne, z pazurkiem, ewentualnie kwiatowo-szyprowe, z domieszka orientu. Nie cierpie wanilii, kadzidla lubie, ale wachac - nie nosic. Musze zrobic jeszcze drugi test Ale koniec koncow chyba jednak typ osobowosci nie ma wiele wspolnego z preferencjami zapachowymi. Albo zawsze jest jakis wyjatek od reguly i to jestem wlasnie ja Jedeyny beznadziejny przypadek 5w4 ktory lubi kwieciuchy Mozna jednak znalezc na pocieszenie wpolny mianownik - lubie zapachy mocne, charakterne. Nie byle jakie kwiatki-sratki.
Z moich obserwacji, ktore czynie juz ladnych pare lat wynika, ze osoby infantylne, lekkoduchy, optymisci a takze osoby melancholijne lubia swieze, owocowo-kwiatowe "rozowe" perfumy, np. Bright crystal, Le secret, ewentualnie slodkie ulepki w stylu Lady million.
A silne, oryginalne osobowosci wybieraja bardziej zlozone zapachy, niekoniecznie paczulowo-ambrowe, ale "bogate", mocne, ktore czuc na kilometr. Ja jestem dosc duza indywidualistka, a przynajmniej chcialabym byc tak postrzegana A ze kocham perfumy to lubie jak tez otoczenie je wyczuwa. Kochajac kwieciuchy jestem skazana raczej na nietrwale i banalne propozycje, wiec staram sie wybierac cos kwiatowo-orientalnego. Moje "ogoniaste" szalenstwa podkreslajace moje preferencje i osobowosc to Jardins de bagatelle, Rose poivree i Belle d'opium.

Edytowane przez ropuszka
Czas edycji: 2011-04-07 o 15:48 Powód: dopisek
ropuszka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując