Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - jakie ubranka? Gdzie? Co? Za ile?
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2011-04-07, 20:24   #4
Layla79
Zakorzenienie

Dot.: jakie ubranka? Gdzie? Co? Za ile?

też kupuję na allegro, bo mogę porównać na bieżąco ceny, kolory, a markę wybieram tylko sprawdzoną, czyli mothercare i ona cieszy się największym wzięciem na allegro. wcześniej kupiłam trochę używanych, a właściwie nowych bez metek ubranek i nigdy ich nie użyłam, bo mi się nie spodobały na żywca,a brałam udział w licytacji, bo cały czas ktoś podbijał cenę a mi hormony skakały
no.. w każdym bądź razie teraz robię przemyslane zakupy: kupuję tylko mothercare, v-baby i carter's, bo mają ,świetną jakość i jestem pewna, że kupię dobry rozmiar. zdarzyło się, że kupiłam pajace z serii disneyowej, a sprzedająca źle podała rozmiar pisząc, że 6-9 m-cy to w istocie 3-6 i guzik prawda, mam nadal za duże pajace. a nie było możliwości zwrotu. poza tym kupuję tylko u super sprzedawców, bardzo szybko dostarczają towar i dbają o kupującego. nigdy nie miałam z nimi problemów, najwięcej zaś jest ze świeżynkami, co zakupią coś w UK i potem pyskują, że mogłam sobie sprawdzić.

więc..
nie kupuję już nic z Disneya, tylko mothercare. na allegro rzecz jasna, 2 razy taniej niż w sklepie. Cartersa sprowadziłam sobie z UK, ale to tylko dlatego że wybieram zasadę nowe i cudne bodziaki/pajace i używane sukienki next/mini mode/zara. nic więcej nie kupuję. cartersa sukienek też nie kupię, bo ich 3-6 m-ca to moja 2 m-czna córka się ledwo zmieściła. ale body mają super.

---------- Dopisano o 20:24 ---------- Poprzedni post napisano o 20:16 ----------

a w ogóle to dziewczyno będzie ciężko Ci się przebić. jest dużo detalistów, którzy sprzedają bardzo tanio, za połowę ceny. jak 3 pack mothercare w sklepie 85 zł, to na allegro 45 i tej ceny nie przebijesz.
poza tym moim zdaniem najlepszy byłby sklep, w którym jednocześnie byłyby pieluchy i inne najpotrzebniejsze rzeczy. po co płacić 2 razy za przesyłkę? a pieluchy idą błyskawicznie.
z ubranek niemowlęcych ja używam tylko body/pajace/rajstopy/sukienki.

a poza tym, to bardzo dużo ludzi kupuje ubranka używane, więc nie jest wcale tak prosto coś sprzedać. tym bardziej, że ubranka niemowlęce są drogie i liczy się przede wszystkim marka, a potem wzór. przynajmniej dla mnie. ostatnio polowałam jak głupia na pajace z ciasteczkami, ale nic nie poradzę na to, że uwielbiam ją stroić w wesołe ciuszki.
Layla79 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując