2011-04-07, 20:49
|
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Wszystko o Avonie cz. 19
No w końcu udało mi się nadrobić te kilka stron zaległości od wczoraj. Nadążyć za wami nie mogę
Cytat:
Napisane przez patusia22
właśnie udało mi się wejść na stronę z ofertą
u mnie pokazuje cień i kredkę z nowej złotej serii a nie Pur Blancę
|
Mnie się pokazuje Pur Blanca 
Cytat:
Napisane przez Anna Antonina
Nic im reklamy nie pomogą, klientki i tak wolą Avon 
|
U mnie także stanowczo wolą ejwon 
Cytat:
Napisane przez jagoda352
A mnie denrwuje moja sąsiadka, bo przynosi katalog Ori i zostawia mężowi, chociaż ja od m-cy nic nie zamawiam. A wie, że jestem konsultantką Avon. Stwierdziła tylko, że Avon ma kremy do niczego, bo dostała od nich uczulenia, a te z jej firmy są super! No i gadaj tu z babą! Teraz chyba ja jej zaniosę katalog Avon, jeśli ona jest taka nachalna 
|
Ja bym zaniosła jej z avonu Ciekawa jestem jaką minę zrobi!
Cytat:
Napisane przez tonia85
No to mamy podobnych znajomych  Moje mają butelki po kosmetykach z wyższych pólek i czasami jak im zabranie a nie mają kasy na nowy- to kupują jakiś tani w ros... i przelewają do tych butelek, albo jeszcze śmiesznie, np. róż wyrywają tę blaszkę gdzie był róż i szukają o takim samym rozmiarze taniej firmy, pożniej to zrywają i przyklejają do opakowania np. po dior
Ja już nie jeden raz wygrałam- najczęściej kosmetyki, ale dobre i to 
Wosków mi też brakuję, ale w 8 juz ma sie pojawić 
|
Osz w mordę, kobiety to na prawdę wredne istoty, nie ubliżając nikomu.
Ja tam lubię kosmetyki w dużych ilościach i nie patrzę na markę, kosmetyk to kosmetyk. Czasami te tańsze rzeczy są o wiele lepsze niż te droższe.
Cytat:
Napisane przez Resscue21
1000 zł jak polecisz jakąś konsultantke w miedzy czasie , inaczej to masz 1600 zł do uzbierania .
|
Cytat:
Napisane przez Resscue21
kurde myję już z wami jedno okno pól godziny 
|
Cytat:
Napisane przez Resscue21
weź mi nawet nie mów o tych elektronicznych bo miałam je i myślałam że schawtuje się nimi blehhh okropność .
A te saszetki niech kuszą bo warto 
|
Ojć ja nie palę, ale ponoć te papierosy elektroniczne to skuteczne ponoć, tak je chwali ciotka moje TŻ.
|