2011-04-07, 21:47
|
|
|
Raczkowanie
|
Dot.: DIETA DUKANA od nowego roku :) cz.IV (nutelkowy odwyk :D )
Cytat:
Napisane przez Agus140188
Zmykam już, ostatnio się nie wysypiam coś...  trzymajcie kciuki jutro za mnie bo idę na rozmowę z panem od odszkodowań - zdecydowałam się jednak na tą firmę, która prowadzi całą sprawę (dla wtajemniczonych  )
Dobrej nocki Piękne 
|
to ja trzymam powodzenia 
Cytat:
Napisane przez basia_ww
witam wieczorkiem
jestem wielka zazdrośnica  , zazdroszczę Wam 5 z przodu
no i oczywiście nie widziałam się z gieniem, udało mi się tylko wydrukować kupony i jutro jakiś doktorek wypisze mi receptę i po południu będę mogła ją odebrać, a tyle babów na 40 min przed zamknięciem gabinetu jeszcze tam nie widziałam
przed chwilą wróciłam ze stepu - ale się dziś spociłam - i dopadła mnie jakaś depresja - że jestem gruba - i ten brzuch nie chce mi spaść ...  załapuje jakiegoś doła - nie wiem czemu  , a jeszcze widziałam w sklepie NUSSBEISER białą z orzechami  i z chęcią dziś na mój nastrój bym  , ale jestem dzielna i zapchałam się twarożkiem z cynamonem 
|
mmmm tez bym czekolade zjadla... taka jakas mleczna czy cos :P
depreche tez lapie w szczegolnosci jak sie ogladam w lustrze cos mi grubas z glowy nie chce wyjsc.. bo zawsze bylam gruba i chyba taka pozostane... :/ jeszcze jak ide ulica to co ktos na mnie spojrzy to sobie pewnie mysli boshe jaki grubas... i tak w kolko mysle, a jak zobacze jakas fajna dziewczyne to stwierdzam,ze pewnie nigdy tak nie bede wygladac ;( nawet nie mam ochoty z domu wychodzic, zeby mnie nikt nie widzial  
chyba zaczne hektolitry zielonej herbaty pic,zeby ze mnie zaczelo schodzic, bo sie zalamie przez ta wage 
yhhh... dobranoc dziewuszki, oby nowy dzien Wam chociaz przyniosl kolejne spadki
|
|
|