Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Rozstanie z facetem -cz. XVII
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2011-04-08, 13:44   #2607
elvegirl
po drugiej stronie szafy

Dot.: Rozstanie z facetem -cz. XVII

Cytat:
Napisane przez mimimka Pokaż wiadomość
Dobra, jesli uwazacie ze po 2 okresach NORMALNYCH jeszcze jest to mozliwe, przy niepeknietym zabezpieczeniu i dojsciu poza mna to moze zrobie ten test...
My nic nie uważamy, nie jeseśmy doktory ani Twój organizm, nie wiemy jak jest. Wiemy natomiast, że jak się panikuje, że może być ciąża, to się leci do apteki po test, żeby się nie stresować jakoś mega intensywnie. A potem jakby coś do lekarza, żeby wykluczył inne dolegliwości.

A jak się ma pewność, że wszystko jest ok, że to po prostu przemęczenie organizmu, jak się wie, że organizm tak a nie inaczej reaguje na intensywny tryb życia, to się nie wnika, tylko czeka spokojnie na okres.

Mnie się kiedyś w ogóle nie pojawił przez półtora miecha, było lato, wyjazd w ciepłe kraje, stresowałam się wielce, że jak to tak będzie, 40stopni w cieniu, a ja będę latała się przewijać i w ogóle jak ja się w morzu wykąpię to mi zrobił przysługę i dopiero po powrocie do kraju przypomniał mi o swoim istnieniu