2011-04-08, 18:58
|
|
Rozeznanie
|
Dot.: Walczymy o nasze marzenia! cz.3
Cytat:
Napisane przez mezaga
|
Cora gratulacje!!!! Witamy Lilę na świecie 
Cytat:
Napisane przez karolca
Cieszę się, że z maluszkami wszystko ok, rosną i rozwijają się prawidłowo  Przy takich dobrych wieściach, płeć nie jest istotna
I porywam  na nowy cykl 
|
Dzięki Jasne że płeć jest tak naprawdę nieistotna i jedyne co się tak naprawdę liczy to zdrowie naszych kruszynek. To tylko moja ciekawska natura ze mnie wyłazi bo tak naprawdę to nie mam nawet żadnych preferencji i jest mi w sumie wszystko jedno czy to dwóch chłopaków, dwie dziewczynki czy parka.
Cytat:
Napisane przez nadiazloto1
Hej, czasami tak mnie zmula przez to siedzenie w domu że pisać mi się nie chce.
U nas wszystko dobrze, chłopcy rosną jak na drożdżach, czasami wierzgają się jak dzikusy aż cały brzuch mi skacze
Madzia, Egwene gratuluje zdrowych dzieciaczków 
|
Dzięki Z tego co widzieliśmy to nasze szkraby to też prawdziwe wiercipiętki ani na chwilę nie chciały siedzieć spokojnie więc gdy zacznę odczuwać pewnie nieźle dadzą mi w kość Nie mogę się już doczekać 
Cytat:
Napisane przez pacierp
egwene super, ze z dzidziusiami wszystko ok. Powiem Ci, że niewa żne jakiej płci będą ale będą piękne!!! Widziałam Cię na nk i jesteś śliczna! Anielska uroda. Nie dziwię sie, że Twój TŻ szukał Cię po całym świecie. Takich kobiet jak Ty to tam za górami i lasami nie mają
.
|
Dzięki aż się zaczerwieniłam
Zobaczysz, na Ciebie tez przyjdzie czas - ja też już nie wierzyłam że kiedyś doczekamy się maleństwa więc mocno wierzę że po prostu musiał nadejść ten właściwy moment. Na pewno będziesz mamusią - jestem tego pewna 
Cytat:
Napisane przez DAnia
Gratuluję dużych i zdrowych dzieciaczków - przy bliźniakach nie zawsze tak jest
Ja też jeszcze nie znam płci i liczę na połówkowe - za 1,5 tygodnia 
|
Dzięki Zdaję sobie sprawę z tego ile mamy szczęścia. Odpukać na razie wszystko jest w porządku a ja od kiedy zaszłam w ciążę nawet nie byłam przeziębiona a zazwyczaj przechodzę jakąś grypkę na przełomie lutego i marca więc każdego dnia jestem za to niezmiernie wdzięczna i modlę się żeby ten stan się utrzymał.
|
|
|