Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Miłośniczki H&M - cz. VIII
Podgląd pojedynczej wiadomości

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2011-04-08, 20:33   #2382
cikulada
Zadomowienie

Dot.: Miłośniczki H&M - cz. VIII

Dziewczyny mam do was pytanie. Czy w H&M rzeczy z przeceny podlegają zwrotowi? Bo upatrzyłam sobie sweterek i bluzkę ale nie jestem do nich jakoś strasznie przekonana i chciałabym je kupić, żeby móc w domu na spokojnie zmierzyć i wtedy podjąć decyzję ale boję się, że jak je kupię to może być za późno i będę musiała je zostawić. I mam jeszcze jedno pytanie do posiadaczek białych ażurowych sweterków które po przecenie kosztują 60 zł (ich zdjęcie było wklejane kilka stron wcześniej). Czy udało wam się je dorwać w stanie idealnym? Czyli bez żadnych zaciągnięć lub jakiejkolwiek urwanej nitki? Bo niestety w moim H&M zostały dwa sweterki w kolorze białym których stan jest fatalny i jeden w kolorze z tego co pamiętam wpadający w brąz. On jest w o wiele lepszym stanie, ale też w paru miejscach ma lekko wyciągnięte nitki które nie są jakoś strasznie bardzo widoczne i kusi mnie, żeby go kupić ale boję się, że po paru założeniach nitki się zaciągną jeszcze bardziej i nie będzie się on już nadawać do użytkowania, bo będzie paskudnie wyglądać.

cikulada jest offline Zgłoś do moderatora