2011-04-08, 21:40
|
|
|
Rozeznanie
|
Dot.: DIETA DUKANA od nowego roku :) cz.IV (nutelkowy odwyk :D )
Cytat:
Napisane przez pysia222
Hej laseczki  wlasnie z pracki nadaje mam nadzieje , ze szef mie wpadnie na pomysl , zeby zobaczyc co tu sie dzieje
jesli chodzi o moja wage to jak przechodzilam przymusowo na FIII bylo 63 kg a teraz mam 62 
---------- Dopisano o 18:52 ---------- Poprzedni post napisano o 18:48 ----------
Moze dlatego , ze wogle nie chcialam przechodzic na FIII brakowalo mi jeche 3 kg. do mojej wymarzonej wagi  Obecnie potrzebuje tez duzej ilosci bialek wiec dalej ciagne 3/3 tylko na PW mam weglowodany w postaci makaronu , ryzu,chleba itp.
---------- Dopisano o 18:56 ---------- Poprzedni post napisano o 18:52 ----------
buleczki i drozdzowki oczywiscie dukanowe - juz sie jakos przyzwyczailam  zreszta wlasnie dlatego zaczelam dukac , zeby moj apetyt na slodkosci jakos na cos innego zamienic .
Fajnie , ze ktos pomoze ci w tej ciezkiej sytuacji 
|
Ja ostatnio stwierdziłam, że strasznie dużo słodkiego (oczywiście dukanowego) wcinam i chyba muszę ograniczyć... Dziewczyneczki czy przez te dukanowe słodkości mogą być zastoje?
---------- Dopisano o 21:39 ---------- Poprzedni post napisano o 21:38 ----------
Cytat:
Napisane przez metal_fish
powiedz gdzie to kupuje się takie parówki? ;> i czy skład dukanowy?
dobrze że nic poważniejszego ci się nie stało  włos nie papieros - odrośnie!
|
Nom, ale w pierwszym momencie to okropniście się przeraziłam i później włosy cuchnęły mi, jak ja to nazywam, "opalanym świniakiem"
---------- Dopisano o 21:40 ---------- Poprzedni post napisano o 21:39 ----------
Cytat:
Napisane przez modliszka87
jedyna mozesz zastac dosc czesto na fejsie :P
hej dziewoje.. ja sie chyba przestane wazyc, bo mnie to tyyylko doluuuuje ;( w dodatku ciezka pogoda za oknem 
dzis z rodzicami kupilismy kielkownik;p wysiewa sie nasionka i juz niedlugo beda kielki do jedzenia  mam rzodkiewke, mieszanka chinska, fasole mung i jeszcze jakas delikatna mieszanke  fajne to to
zjadlam jajka faszerowane bez majonezu...i jakas niestrawnosc chyba mam:/ po rzodkiewce i szczypiorku:/
moj humor chyba uciekl w sina dal 
|
Waż się może rzadziej troszkę a kiełki mmmmmmmmm jak ja ich dawno nie wcinałam, smaka mi żeś zrobiła
|