Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Wiosna do nas zawitała, kolejna PMka TAK powiedziała - PM 2011, cz.33
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2011-04-08, 21:44   #1507
Africa_Sun
Raczkowanie

Dot.: Wiosna do nas zawitała, kolejna PMka TAK powiedziała - PM 2011, cz.33

Cytat:
Napisane przez MiciaKicia Pokaż wiadomość
Ale dziś zdychałam ehhhhh mam tak chore gardło
Dostałam L4 i nie jadę jutro do szkoły
Micia zdrowiej szybciutko

Cytat:
Napisane przez margolka1986 Pokaż wiadomość
zeby nie zasmiecac forum to podam tylko link gdzie sa kolejne moje zaproszenia jesli ktoś ma ochote zobaczyć zapraszam jestem na półmetku robienia ich :P

https://picasaweb.google.com/margolk...79978949434338

mam dzis wolny wieczór bo wysłałam Ukochanego z tatem znów na jakśpremiere do mercedesa :P
a będą inne odmiany kolorystyczne?

Cytat:
Napisane przez gitmartusia Pokaż wiadomość
Dzięki kochana Przyznam szczerze, że też na to często zwracam uwagę. Nienawidzę jak z tyłu na plecach i z przodu pod pachami wszystko wypływa Oczywiście podobają mi się odkryte suknie, ale nie na wszystkich Poza tym ja nie mam za najpiękniejszych pleców więc myślę, że tym bardziej będzie ok. No i ślub biorę w październiku więc uważam, że niekoniecznie muszę być bardzo "roznegliżowana" Chyba coraz bardziej przekonuję się do tej sukni i pomalutku zaczynam zastanawiać się nad dodatkami.

A swoją drogą to może byście coś doradziły Jakie butki i biżuteria by do niej pasowały? Bo welon to raczej taka zwykła mgiełka do połowy pleców. Mierzyłam też koronkowy, ale według mnie już za dużo tego było. Widziałam też zdjęcie panny młodej w tej sukni z woalką, ale ja siebie chyba jakoś nie widzę.
Moim zdaniem suknia ma tak piękny tył, że szkoda go zakrywać nawet welonem mgiełką. A jaka biżu Ci się podoba? Myślę, że tu pasują i kamyki i perły, bransoletka i kolczyki, dość skromne bo koronka bogata. Tak ja to sobie wyobrażam

Cytat:
Napisane przez the rock Pokaż wiadomość
To sie nazywa WEEKEND
No fakt A ja mam po raz pierwszy od chyba dwóch miesięcy naprawdę wolny weekend Jutro śpię do upadłego
Africa_Sun jest offline Zgłoś do moderatora