2011-04-08, 22:14
|
|
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Shakira radośnie Loca loca wyśpiewuje, a naszym dzieciaczkom dupka podryguje -l
Cytat:
Napisane przez gorgulek
Cześć zgubo nasza
Brawa dla Bartoszka
.
|

Dzięki gorgulku
Cytat:
Napisane przez angy
Zosia póki co zaczęła słuchać, co się do niej mówi, normalnie widać, jak mieli, analizuje  Cały czas nawijam o tym nocniku
Wiem wiem
|
Bartoszowi też tak nawijam był czas,że siadał na nocnik ale ubrany
Później jakoś przyszła reszta
Cytat:
Napisane przez Cassandra 23
Tak sie martwie o mojego szkraba Płakać mi sie chce, bo juz sobie wmawiam, ze moze na cos chory
Zobacze jak bedzie dalej, najwyzej pojde z nim prywatnie na konsultacje do takiej dobrej lekarki to zbada go dokladnie.
Moze powinnam zbadac mocz i zrobic morfologie. Podsunę ten pomysł pediatrze.
|
Cass wiem,że nie zawsze się tak da,ale nie martw się na zapas to Ci na pewno nie służy Kubuś pewno przechodzi jakąś infekcję,do tego jeszcze ząbki.Skontroluj go jeszcze u jakiejś dobrej lekarki,zrób badania zobaczysz będzie dobrze i nie przybieraj sobie do głowy
Cytat:
Napisane przez mariolasl
Od razu zyc mi sie bardziej chce i jakas radosc mam w sercu. Wlasnie myslalam sobie, jak rok temu robilam wszystko z musu... A teraz dnia mi brakuje, bo tyle miejsc do obchodzenia, tyle filmow do obejrzenia, tyle ksiazek do przeczytania...
Sylko witaj 
mam nadzieje, ze klopoty wkrotce sie skoncza
Gratuluje odsmoczkowania i odpieluchowania
|

Cieszę się,że masz dobry nastrój
Cytat:
Napisane przez mayaha
cześc zgubo 
podwójne brawa dla Bartusia
nikogo nie ma?
chyba mam nerwice, wczoraj mnie tak w mostku cisnęło że nie mogłam powietrza złapac, wogóle jakaś nerwowa jestem....
dodatkowo ciągle mi sie chce spac, niewiem przesilenie wiosenne albo może po prostu potrzebuje więcej snu niz mam...
|

Może zrób jakieś badania,morfologię?
Cytat:
Napisane przez Miramej
sylko
 dla Bartosia
|
Miramejku

Cytat:
Napisane przez katarzynka00
OOOO HEJ!!!!!!!!!!!!!witaj kochana
Fajnie wam, że już bez "korasa"
a taki odchył to chyba jakieś normalne wśród wątkowych dzieci.
Laura tak miała, i na pewno Amelka Skierki i zapomniałam kto jeszcze
|
i cieszę się Twoim szczęściem
No,fajnie
Pamiętam właśnie jak pisałaś do skierki,że Laurka też tak miała
Cytat:
Napisane przez Wojtusia
Hej sylko  fajnie ze się odezwałaś. Dobrze ze juz bez smoczka  i siusiania na nocniczek tez gratuluję.
Niech kłopoty idą precz i nie męczą cie
z/w
|
Wojtusiu
|