Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - A my tu dalej o ślubach gadamy, na przyszły rok z utęsknieniem czekamy -PM 2012, czIV
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2011-04-08, 23:02   #880
Ewusia_marchew
Zakorzenienie

Dot.: A my tu dalej o ślubach gadamy, na przyszły rok z utęsknieniem czekamy -PM 2012

Cytat:
Napisane przez Jamee Pokaż wiadomość
Jestem ze Śląska a do Kato mam 2 godz. Studiujemy tam więc może faktycznie się tam przejdziemy. Tylko czy nie będzie problemu z tym, że nie jesteśmy z Kato? W jakiej dni i o jakich godzinach odbywają się tam nauki?
nie będzie problemu nas się też ksiądz pytał gdzie mamy ślub (a nie mamy w Katowicach tylko w Jaworznie; tu mieszkamy dlatego robimy nauki, żeby mieć bliżej) i nie przeszkadzało mu zupełnie ze w innym mieście.
Nauki są w czwartki o 19.15 z księdzem, a wtedy kiedy jest poradnia to zaczynają się o 18
Cytat:
Napisane przez (kicia) Pokaż wiadomość

Też jestem tak jak dziewczyny przeciwniczką drogich prezentów na komunię bo potem dzieci mają za duże wymagania a problem z tym mają rodzice. Ja mam chrześniaka i jego komunia czeka mnie za 6lat i aż mnie to przeraża ile będzie wtedy wydawało się na prezenty.
zgadzam się... co to w ogóle za wielka okazja, komunia, żeby takie prezenty dawać moim najdroższym prezentem na komunię był chyba łańcuszek złoty z medalikiem
Cytat:
Napisane przez magdziaS Pokaż wiadomość

Dowiedziałam się dzisiaj od faceta, który przeprowadzał ze mną rozmowę kwalifikacyjną, że jestem osobą zbyt spokojną do tej pracy (w zaopatrzeniu). Za mało jestem przebojowa. Nie chciałam już z facetem wchodzić w dyskusje jakieś bo chociaż dał znać, że na razie mnie nie przyjmą, ale też mnie nie skreślają. Najlepsze jest to, że wcale nie jestem cicha. A wiedziałby to gdyby pokusił się o telefon do poprzednich pracodawców. Pracowałam na podobnym stanowisku i moja była szefowa widziała, że nie daję sobie w kaszę dmuchać. Po prostu jak człowiek przychodzi na rozmowę to chyba powinien zachowywać się jak przystało, zachować trochę pokory, być spokojnym. No sama nie wiem, może się mylę i powinnam się zachowywać po chamsku ? Wkurzające to wszystko. Taka bezradność może w trymiga ogarnąć człowieka.
masakra, współczuję nie ma to jak ocenić człowieka na podstawie jednej rozmowy
Cytat:
Napisane przez Jamee Pokaż wiadomość
Właśnie dzwonili z Empiku i w poniedziałek mam przyjść na rozmowę rekrutacyjną: jupi:

Klara 17.10.2014
Konrad 26.12.2015

Ewusia_marchew jest offline Zgłoś do moderatora