Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Czy byś pozwoliła?
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2011-04-09, 01:03   #68
Brookit
Rozeznanie

Dot.: Czy byś pozwoliła?

Cytat:
Napisane przez Dokrat Pokaż wiadomość
Ty chyba kolezanko nie rozumiesz co sie tu pisze. Tu nie chodzi o to co ty czujesz tylko o to jak powinnas sie czuc w stosunku do swojego faceta albo jak on sie czuje, ja tez nie mialbym oporow zeby rozebrac sie przed ladna dziewczyna ale wiem ze to bolalo by moja ukochana i nie zrobilbym tego. Chyba ze w ostatecznosci gdy zalezaloby od tego zdrowie a jak wiadomo w swiecie ginekologow sa tez kobiety.
Ależ kolego ja i mój facet po prostu potrafimy rozdzielić przyjemność z koniecznością badania się.

Na usg chociażby chodzę do jednego z najlepszych wśród obojga płci lekarzy w stolicy. Mój facet nie ma z tym żadnego problemu.

To Ty masz problem.... skoro pójście na badanie do przystojnej płci przeciwnej od razu jest dla Ciebie powodem do zazdrości i wyimaginowanymi sytuacjami co tam może się zdarzyć...

Czyli gdziekolwiek spotkam płeć przeciwną bardzo przystojną/atrakcyjną powoduje ból u drugiej połóki? To mam nigdzie nie wychodzić bo mam przystojnego sąsiada i mogę jechać z nim w windzie? A jak winda się zatnie to na bank zdrada....
Brookit jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując