Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Raczkujemy,ząbkujemy i już bardzo chodzić chcemy! Dzieci V-VI 2010r. cz.IV. :-)
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2011-04-09, 09:20   #3602
margo80
Zakorzenienie

Dot.: Raczkujemy,ząbkujemy i już bardzo chodzić chcemy! Dzieci V-VI 2010r. cz.IV. :-

przede wszystkim spóźnione życzonka dla Igi i Nadii
gratki dla zdolnej mamusi przy okaji

dla Tymka i Szczepanka za kolejny miesiąc

dla Lusi za nawał nowych umiejętności

i dla Ami za kroczki

złapaliśmy wczoraj mega kupę do nocnika
poza tym niewiele nowego. Ewcia nie spała wczoraj od 11 do 16.40, a ja umierająca byłam z nią sama. za nic nie dała się uśpić, szalała za dwoje. zero szacunku dla chorej matki na spacer wyjść się nie dało, taki był wicher...

nocka fatalna - nie spałam prawie wcale z powodu kataru i bólu głowy. dziś wcale nie jest lepiej, a po drzemce znów jedziemy na zakupy budowlane, bo beze mnie nikt nie chce decydować o wyborze kafli, paneli itp. więc zamiast grzać tyłek w domu, będę latać po sklepach.

o słodyczach pisałyście. Ewcia dostaje chrupki kukurydziane i czasem biszkopty. też chciałabym jak nadłużej trzymać ją z dala od słodkiego, zwłaszcza, że uzębienie mamy spore i szkoda by było, żeby się popsuło, tym bardziej, że wszyscy nam to wróżyli jak tylko wylazły pierwsze dwa ząbki.

pytałam statnio w żłobku o ich jadłospis. dają normalnie krowie mleko, no chyba, że ktoś jest uczulony. i generalnie jedzą to samo, co przedszkolaki, tylko bardziej rozdrobnione. jak widać, nikt się nie przejmuje za bardzo.

Ewcia
Przemek
margo80 jest offline Zgłoś do moderatora