|
Rozeznanie
|
Dot.: Wszyscy którzy chcą schudnąc ok. 5 kg- cd. ZAPRASZAM!
Cytat:
Napisane przez Sunday Rose
nie, nie ważę się codziennie, po prostu teraz tak wyszło, że chciałam zapisać wagę, bo pominęłam ostatni zapis i zważyłam się po dwóch dniach. ech, może to te moje zaparcia 
|
Na pewno zaparcia... to jest wręcz niemożliwe, żeby przy takim jadłospisie waga nie leciała. Musisz dać sobie trochę czasu, a przede wszystkim - nie waż się, zacznij sie mierzyć. Mam wrażenie że masz tak mało do zrzucenia, że powinnaś się przerzucić na centymetr, a wagę schować gdzieś głęboko w szafie 
Cytat:
Napisane przez Gratulacje
chce schudnac pomocy  mam 63kg a chce miec 55kg , 168cm  czuje sie grubo i brzydko
|
Z nami na pewno dasz radę Zapraszamy. Zaczynałam z tą samą wagą, co Ty 
Cytat:
Napisane przez 69love69
jakaś niedoćwiczona jestem po tym aerobiku, no ale juz sie umylam, bo mialam male spiecie w domu i musialam sie w wannie rozluznic, wiec nie bede juz sie pocic znowu
ogólnie chciałam iść biegać, ale pogoda jest masakryczna, u Was też tak wieje? (chociaz wieje to mało powiedziane.. )
http://www.youtube.com/watch?v=ygbhbPD3ujM
Widziałyście ją?to tak dla tych, którzy nie mogą sie zmotywować do ćwiczeń w domu :P podziwiam za wytrwałość i ciężką prace
|
pogoda była tragiczna, aż się bałam po wyjściu z pracy, że mnie gdzieś zmiecie!
Cytat:
Napisane przez monissskaa
obejrzałam tylko kilka pierwszych sekund filmu i szczerze??
Ok szacunek za wytrwałośc . .. ale takiego brzucha jak ona to bym nie chciala miec  , nie lubie takich umięśnionych, płaski OK ale musi być milusi 
|
Dokładnie, szacunek za wytrwałość, ale mi się nie podoba aż tak wyrzeźbione ciało u kobiety. Jakoś mało kobiece mi się to wydaje..
Cytat:
Napisane przez Sunday Rose
pozwoliłam sobie ocenić Twój jadłospis - ja już się chyba przestawiłam na tę redukcję promowaną na wizażu, fajnie było, kiedy na mnie działała :P a co do zaparć - no niestety, miałam robione wszystkie badania, łącznie z kolonoskopią wirtualną i mam nietypową budowę jelita, która daje właśnie takie atrakcje jak zaparcia, wzdęcia, uczucie pełności i jedyne, co można robić, to zapobiegać - czyli ruch, błonnik, małe posiłki, ale częściej. no jakby tego nigdy nie robiła :P
|
Pisałaś, że "lepiej żeby to nie był ten wieśniak 3%"... tak się zastanawiam, co z nim nie tak? 
Cytat:
Napisane przez adusia1554
Hej Laski. Kurcze ale was wzieło to odchudzanie na całego. Powiem wam tak ja też się odchudzam codziennie walczę z cellu(kremy na cellu, masaże itd) ale ja jem normalnie. Od czasu do czasu pozwole sobie no jakies ciacho. Nie piję alkoholu raz na jakiś czas reddsa bo ja alko nie lubię. No i biegam i waga sama leci, nie ma żadnych problemów z wc. Wasze organizmy potrzebują czasami czegos normalnego a nie wszystko odchudzone. Ja nie słodzę, nie używam śmietany, przerzuciłam się na mąkę pełnoziarnistą i jestem już prawie 5 kg mniej. 2 brakuje mi do celu choć już teraz się sobie podobam. Noszę rozmiar M i dobrze mi z tym. Mam piersi i kawałek tyłka i wyglądam jak kobieta a nie jak wychudzony wieszak.
|
Dokładnie, na coś trzeba sobie pozwolić bo człowiek zwariuje, prędzej czy później rzuci się na żarcie. A tak, małe przyjemności sprawiają, że mamy energię na dalszą walkę.
To teraz czas na pochwały! 
Weszłam dzisiaj na wagę - co prawda po wczorajszym piwie więc jestem trochę odwodniona, ale na mało nie padłam z wrażenia..... 59,3kg!!!!!!!!!!!! Od lat nie mogłam zejść poniżej 60kg, walczyłam na wszystkie sposoby... i tak Wam narzekałam, że waga nie rusza, ale widać, że organizm potrzebuje trochę czasu, żeby ruszyć przy ZDROWEJ diecie (nie takiej, jakie stosowałam dotychczas). Jestem przeszczęśliwa i mam teraz mega motywację na dalszą pracę.... Jak wreszcie zacznę biegać, będzie bosko Matko, wreszcie wierzę w to, że może mi się udać )))))