Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Raczkujemy,ząbkujemy i już bardzo chodzić chcemy! Dzieci V-VI 2010r. cz.IV. :-)
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2011-04-09, 12:28   #3609
kumkura
Rozeznanie

Dot.: Raczkujemy,ząbkujemy i już bardzo chodzić chcemy! Dzieci V-VI 2010r. cz.IV. :-

Cytat:
Napisane przez justin18061976 Pokaż wiadomość

MY DZIS KONCZYMY 11 MIESZKÓW,
stawiam pierogi, chrupki kukurydziane i sloiczek: jagniecinka z ryzem
i całuski
Okulary wypas
Zdjęcia nie dam, bo się wstydzę Żadnych rewolucji nie było..jest krótko i bardzo blond
Pokusiłam się na kawałek kupnego sernika, pożarłam i teraz mnie mdli...aż boję się myśleć, co w nim było..nigdy nie kupuję gotowców..do dzisiaj..bleeeeeeeee
Szaja- trzymam kciuki za brak @
Kobity- poproszę Was o domowe sposoby na walkę z przeziębieniem u dziecka ofkors...
Co do diety, Adaś wcina:
-chrupki kukur.
-paluszki, biszkopt, piętka- bardzo rzadko
-jog. naturalny- od 2 dni
-bobofruty rozcieńczane(uwielbia)
-sok ze świeżej pomarańczy(uwielbia)
Ale zupy pałaszuje z chęcią, więc tam wsadzam od groma warzyw i ziół, ostatnio też soczewicę, buraczki.

I tyle..u nas ubogo, bo i wiek jeszcze nie ten. Myślę, że nie ma się co spieszyć. Wiadomo, że jak my cokolwiek jemy, to aż się trzęsie..czasem daje mu coś chociażby oblizać Ale tłuste, smażone czy za słodkie odstawiam na bok- nawet dla siebie, więc dziecku na pewno na razie nie podam O wegetkach nie wspominam..- nie mam nic do jarzynek ze zdrowej żywności- sama takiej używam, ale proszki z glut. sodu i solą na pewno nie są dla dzieci

Edytowane przez kumkura
Czas edycji: 2011-04-09 o 12:37
kumkura jest offline Zgłoś do moderatora