Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - A my tu dalej o ślubach gadamy, na przyszły rok z utęsknieniem czekamy -PM 2012, czIV
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2011-04-09, 12:49   #906
alufa
Zakorzenienie

Dot.: A my tu dalej o ślubach gadamy, na przyszły rok z utęsknieniem czekamy -PM 2012

Cytat:
Napisane przez Gorska_Kozica Pokaż wiadomość
Dziewczyny, było już o sukniach, kamerzystach, salach i wielu innych potrzebnych rzeczach... A ja mam pytanko odnośnie bukietów ślubnych.
Czy macie jakąś alternatywę dla kwiatów. Jestem strasznym alergikiem i nawet jeden kwiat powoduje u mnie kichanie i łzawienie oczu. Więc średnio sobie wyobrażam bieganie z prawdziwym bukietem. Poza tym nie przepadam za kwiatami (wiem, dziwna jestem )
Widziałam na necie bukiety robione z cukierków np. z raffaello, ale wydaje mi się, że to będzie zbyt odpustowo-kiczowate I pewnie wśród gości się znajdą tacy, którzy na widok cukierków, czy innych cudów, stwierdzą, że już całkiem oci..ałam. Czekam na Wasze sugestie

wg mnie powinnaś coś mieć, bo tak bez niczego w ręce trochę słabo... :/
może sztuczne? teraz większość sztucznych kwiatów niewiele różni się od żywych... jeśli ktoś ładnie skomponuje Ci wiązankę nie widzę problemu

swoją drogą - na wątkach PMek przeraża mnie to, że WSZYSTKO dobieracie idealnie kolorystycznie.

Począwszy od krawatu czy musznika Tż, przez kwiaty, firanki na sali, kolor ścian, zastawy, winietek i bukietu...

ja z moim gustem będę miała jarmarczne wesele

jak już kupię suknię poproszę Was o pomoc odnoście dodatków i wiązanki - ogólnie jestem zrozpaczona, ponieważ nie ma mi kto pomóc w wyborze sukni!!!!!
alufa jest offline Zgłoś do moderatora