2011-04-09, 12:49
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: A my tu dalej o ślubach gadamy, na przyszły rok z utęsknieniem czekamy -PM 2012
Cytat:
Napisane przez Gorska_Kozica
Dziewczyny, było już o sukniach, kamerzystach, salach i wielu innych potrzebnych rzeczach... A ja mam pytanko odnośnie bukietów ślubnych.
Czy macie jakąś alternatywę dla kwiatów. Jestem strasznym alergikiem i nawet jeden kwiat powoduje u mnie kichanie i łzawienie oczu. Więc średnio sobie wyobrażam bieganie z prawdziwym bukietem. Poza tym nie przepadam za kwiatami (wiem, dziwna jestem  )
Widziałam na necie bukiety robione z cukierków np. z raffaello, ale wydaje mi się, że to będzie zbyt odpustowo-kiczowate  I pewnie wśród gości się znajdą tacy, którzy na widok cukierków, czy innych cudów, stwierdzą, że już całkiem oci..ałam. Czekam na Wasze sugestie 
|
wg mnie powinnaś coś mieć, bo tak bez niczego w ręce trochę słabo... :/
może sztuczne? teraz większość sztucznych kwiatów niewiele różni się od żywych... jeśli ktoś ładnie skomponuje Ci wiązankę nie widzę problemu 
swoją drogą - na wątkach PMek przeraża mnie to, że WSZYSTKO dobieracie idealnie kolorystycznie.
Począwszy od krawatu czy musznika Tż, przez kwiaty, firanki na sali, kolor ścian, zastawy, winietek i bukietu...
ja z moim gustem będę miała jarmarczne wesele 
jak już kupię suknię poproszę Was o pomoc odnoście dodatków i wiązanki - ogólnie jestem zrozpaczona, ponieważ nie ma mi kto pomóc w wyborze sukni!!!!!
|
|
|