Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - A my tu dalej o ślubach gadamy, na przyszły rok z utęsknieniem czekamy -PM 2012, czIV
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2011-04-09, 17:35   #942
bahari
Raczkowanie

Dot.: A my tu dalej o ślubach gadamy, na przyszły rok z utęsknieniem czekamy -PM 2012

Cytat:
Napisane przez malwus20 Pokaż wiadomość
Mi sie też ta przeźroczysta góra nie podoba dlatego chciałabym białe podszycie w tym miejscu gdybym oczywiście sie na nia zdecydowała.
Znalazłam te suknie w Radomiu wiec bliżej niż do W-wy ale nie wiem czy ona jeszcze będzie jak sie będę za sukniami oglądać.
Kurcze ale nawet na wyprzedaży kosztuje 2960... kolosalna suma jak na moje zarobki tylko tyle że na suknie nie chce w pewnym sensie skąpic bo mi zależy że by pięknie wyglądać tego dnia. Raz w życiu można zaszaleć tylko czy mi sie uda to nie wiem.
No chciałoby się zaszaleć ale ja też uważam że 3 tys. to trochę dużo. Dowiadywałaś się czy to jest cena wraz z halką, czy ewentualnie jakieś gratisy typu rękawiczki i welon są do tego? Bo jak tak, to już by się można zastanowić, a jak nie no to słabo... Ale dziewczyno, weź Ty się nie zastanawiaj teoretycznie, tylko rusz pupę i umów się na następną sobotę na przymiarkę, wtedy się będziesz zastanawiać już wiedząc, czy rzecz jest w ogóle warta świeczki

P.S. Ćwiczę 9 mln rowerów przy karaoke z Youtuba zamiast pisać mgr
bahari jest offline Zgłoś do moderatora