Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Super tytuł wymyślamy lecz na razie torebkami się zachwycamy-etorebka cz.27
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2011-04-09, 18:50   #306
roxana222
Zakorzenienie

Dot.: Super tytuł wymyślamy lecz na razie torebkami się zachwycamy-etorebka cz.27

Cytat:
Napisane przez 135nudziara Pokaż wiadomość
słyszałam, że wśród kobiet ich zegary się regulują . no i masz .

wbiłam się do mojej cioci (20 parę lat, niby ciocia, ale inaczej się traktujemy ) i jej męża, którzy jadą do naszego wspólnego znajomego. i jest super, bo domek nad samym jeziorem, miejsce na ognisko, piękny las, cudowny pomost i cisza

nie, nie gadałam . ale...było tak śmiesznie, bo siedziałam w sali na pierwszej ławce, a on akurat szedł korytarzem i się patrzył i taka śmieszna sytuacja - on się patrzy, ja się patrzę, on się nadal patrzy, ja też i tak trochę zastygł , ale jak go wyprzedził kolega, to się przebudził. to było słodkie

Ale to sama jedziesz czy z kimś ?

No widzisz A Ty się nie chcesz z nim umówić

Cytat:
Napisane przez di4ska Pokaż wiadomość
a no tak, jeden z niewielu plusów liceum
Ale z czego tu się cieszyć jak za rok mnie matura czeka

---------- Dopisano o 19:50 ---------- Poprzedni post napisano o 19:48 ----------

Cytat:
Napisane przez Smarfetka Pokaż wiadomość
2 tygodnie? pamiętam, że my mieliśmy wolne tylko przez pierwsze 3 dni czyli polski, matma, ang

a niestety w tym roku mnie to czeka
My mamy 2 tygodnie Nasza szkoła nie jest duża, jest mało klas. I jak będą matury to praktycznie wszystkie klasy będę pozajmowane i my (pierwsze i drugie klasy) musielibyśmy przychodzić na późniejsze godziny. Obowiązywałby nowy plan itp. Za dużo kombinacji by było

A co zdajesz ?
roxana222 jest offline Zgłoś do moderatora