Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - W 2008 TŻ-tów wybrały i swoją wrednością ich oczarowały Tżtówki 2008 część II :-)
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2011-04-09, 23:10   #1147
@na
Zakorzenienie

Dot.: W 2008 TŻ-tów wybrały i swoją wrednością ich oczarowały Tżtówki 2008 część II :

Cytat:
Napisane przez leemonqa Pokaż wiadomość
współczuje remontu ... u mnie szykuje sie w czerwcu ( o ile bede jeszcze tu mieszkac)

kurczę jestem z siebie dumna
uszyłam sobie bluzeczkę granatową w białe paseczki z czerwonymi dodatkami idealnie pasuje do mojej "nowej" marynarki ( zdjęcia wstawie na fejsa w najbliżyszm czasie wiec jak ktos ciekawy to niech zajrzy - ale uprzedzam : NIE ODPOWIADAM ZA KOSZMARNE SNY )

znalazłam w sieci test jak będzie wyglądało nasze dziecko na podstawie zdjec zrobiłam i wyszło słodkie dzieciatko :
Załącznik 3883529

ciekawe czy choc troche w tym prawdy ale dzieciak uroczy
A powiedz mi , jak sobie sama szyjesz to tak na "oko" czy masz jakieś sprawdzone wykroje?
ja bym bardzo chciała spodenki z wysokim stanem , coś tego typu jak na zdjęciu , ale wiem ze to japan i akurat spodni nie chce od nich zamawiać ;/ no i właśnie poszukuje wykrojów , spodniczek też , ogólnie wszystkiego fajnego, bo maszyna wyciągnięta
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 1548750132.jpg (45,8 KB, 7 załadowań)

*Ćwiczę*

@na jest offline Zgłoś do moderatora