Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Śliczne maluszki właśnie opuściły nasze brzuszki
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2011-04-10, 08:19   #1168
Montii
Zakorzenienie

Dot.: Śliczne maluszki właśnie opuściły nasze brzuszki

Cytat:
Napisane przez tajka88 Pokaż wiadomość
GRATULACJE

Np wczoraj u nas bylo ponad 20 i slonecznie, ja w koszulce boxerce, wiec naprawde cieplo. Moja mala w body, spodnie , bluza z kapturem i kocyk do przykreycia i tyle. Dodam, ze nie mam gondoli tylko siedzonko samochodowe, ale ostatnio jakos bezwietrznie mimo, ze na wyspach
Mala dzien starsza od Twojego Oliwerka, ale jaknarazie kazdy sie dziwi, ze juz na spacerki. Tyle, ze ja uwazam, ze jak cieplo to na co czekac? Lenka spi praktycznie caly czas jak na dworze i chyba juz te poczatki zoltaczki sobie poszly, bo buzia rozowa i oczka biale a nie zoltawe
Ja tez dlugo nie czekałam z 1 spacerkiem wydaje mi się,że to tylko w Polsce jest szał na punkcie werandowania, spacer po 3 tyg i kombinezony kiedy jest plus 20 stopni

Cytat:
Napisane przez Krusiak Pokaż wiadomość
Dzieki Montii wlasnie o ten napletek mi chodzilo bo probowalam znales info na necie i raz tak a raz tak pisza i juz sama nie wiedzialam
ja tez szukalam na necie jeszcze w ciazy i byly rozne opinie, ale pediatra i polozna kazaly wlasnie sciagac ale leciutko i przemyć Tobie tez pewnie cos powie na ten temat
Cytat:
Napisane przez Olusiaa_ Pokaż wiadomość
Dziewczyny

wy już wiecie, więc
poradźcie co trzeba koniecznie zakupić do apteczki maluszka?
Mam jedynie koperek i herbatkę dla siebie, no i kremy na odparzenia

a co jeszcze na brzuszek ewentualnie?

I jeszcze sprawa MM- chciałabym jedno opakowanie na wszelki wypadek mieć, ale jak tu wybrać... które MM?
Ja mam kropelki bobotik ale one od 28 dnia zycia
aaa mleko kupilam zwyczajne bebiko
bo mi w szpitalu powiedzieli ze albo bebilon albo bebiko..wzielam w razie czego

Cytat:
Napisane przez Tity Pokaż wiadomość
U nas wysypka prawie już zniknęła, ale odstawiłam nabiał, pomidory i czekoladę, za parę dni spróbuję nabiału i zobaczymy, ale chyba to ta czekolada jednak. Za to pupa dalej z rankami po odparzeniu...
Co do szczepień na pneumo, ja szczepię, bo powikłania po chorobie mogą być straszne, a ryzyko zachorowania jest większe niż powikłań po szczepieniu. Właśnie parę dni temu rodzice oglądali w jakichś wiadomościach materiał o tej chorobie i dziewczynka została warzywem po pneumo, więc jeśli jest sposób na zapobiegnięcie chorobie to myślę, że warto, ale oczywiście to indywidualna decyzja każdego rodzica.
też to oglądałam

A ja się musze pochwalić, szczena mi wczoraj opadła jakie moje dziecko było grzeczne na zakupach 2 h spał, potem u moich rodziców byliśmy 5 godzin z czego 2 przespał a 3 był grzeczniutki jak aniołek
jakieś uśmieszki, machanie rączkami taki kochaniutki

... ale o 5 wstał i koniec, maruda
teraz 9 i on śpi

[LEFT]
Montii jest offline Zgłoś do moderatora