2011-04-10, 11:36
|
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Wiosna do nas zawitała, kolejna PMka TAK powiedziała - PM 2011, cz.33
Cytat:
Napisane przez margolka1986
p
bylismy w tamtym roku na ślubie w lipcu i PMce nic nie było widać ze jest w ciązy. po 3 miesiącach urdziła i Jej Rodzice wpierali ze to taki wczesniak niespodziewany .... 
|

Cytat:
Napisane przez moni_ka.g
Ja mam "ciążową" greczynkę  Mam nadzieję, że nikt jednak nie wpadnie na tak genialny pomysł, że w ciąży jestem. Chociaż..co za różnica, niech myślą co chcą, tylko się zdziwią jak minie 9 m-cy i nic się nie urodzi 
|
pokaż 
mi się bardzo takie kroje podobają ale niestety tylko na kimś
Cytat:
Napisane przez inwersja
Nieśmiało, aczkolwiek z nadzieją piszę. Do tej pory czytałam tylko od czasu do czasu posty, ale dziś jako, że byłam w salonie i zamówiłam, to zechciałam się pochwalić.
http://www.mediafire.com/imageview.p...ej222a&thumb=4
(na dole są też zdjęcia, w sumie 5 - klikając w zdjęcie wyświetlone jako "główne" można je jeszcze powiększyć)
Zapomniałam wspomnieć, że ta jest na mnie za mała, niestety mam trochę szersze rozmiary. Salon, w którym byłam jest salonem firmowym, czyli producentem i w sklepie maję jeden rozmiar 38, a potem szyją na miarę.
I jak? 
|
ładna 
Cytat:
Napisane przez kaska87
cześć 
a ja wylisiłam zdjęcie moich obrączek na łapie  wcześniej chciałam, środek żółty ale się zlewał z łapą i wyglądały jakby miały jeden kolor 
|
ładnie wyglądają 
Cytat:
Napisane przez _Misia_
My dzis mamy 5 miesiecy do slubu    :pije my:
|

Cytat:
Napisane przez Niesforna_88
Ja też! Ja też! 
|

Cytat:
Napisane przez Niesforna_88
dziewczyny podpowiecie mi jaki welon do tej sukni?  mam teraz mętlik w głowie, a nie długo chce zamawiać na allegro... Wklejam jeszcze raz zdjęcie sukni
|
poszukaj na allegro jakie dziewczyny do księżniczki welony miały ten co wkleiłaś będzie pasować
Ale słyszałem, że istnieją w umysłach niektórych ludzi."
|
|
|