Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Wiosna do nas zawitała, kolejna PMka TAK powiedziała - PM 2011, cz.33
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2011-04-10, 11:36   #1657
Stysik
Zakorzenienie

Dot.: Wiosna do nas zawitała, kolejna PMka TAK powiedziała - PM 2011, cz.33

Cytat:
Napisane przez margolka1986 Pokaż wiadomość
p

bylismy w tamtym roku na ślubie w lipcu i PMce nic nie było widać ze jest w ciązy. po 3 miesiącach urdziła i Jej Rodzice wpierali ze to taki wczesniak niespodziewany ....

Cytat:
Napisane przez moni_ka.g Pokaż wiadomość
Ja mam "ciążową" greczynkę Mam nadzieję, że nikt jednak nie wpadnie na tak genialny pomysł, że w ciąży jestem. Chociaż..co za różnica, niech myślą co chcą, tylko się zdziwią jak minie 9 m-cy i nic się nie urodzi
pokaż
mi się bardzo takie kroje podobają ale niestety tylko na kimś

Cytat:
Napisane przez inwersja Pokaż wiadomość
Nieśmiało, aczkolwiek z nadzieją piszę. Do tej pory czytałam tylko od czasu do czasu posty, ale dziś jako, że byłam w salonie i zamówiłam, to zechciałam się pochwalić.

http://www.mediafire.com/imageview.p...ej222a&thumb=4
(na dole są też zdjęcia, w sumie 5 - klikając w zdjęcie wyświetlone jako "główne" można je jeszcze powiększyć)
Zapomniałam wspomnieć, że ta jest na mnie za mała, niestety mam trochę szersze rozmiary. Salon, w którym byłam jest salonem firmowym, czyli producentem i w sklepie maję jeden rozmiar 38, a potem szyją na miarę.

I jak?
ładna
Cytat:
Napisane przez kaska87 Pokaż wiadomość
cześć
a ja wylisiłam zdjęcie moich obrączek na łapie wcześniej chciałam, środek żółty ale się zlewał z łapą i wyglądały jakby miały jeden kolor
ładnie wyglądają
Cytat:
Napisane przez _Misia_ Pokaż wiadomość

My dzis mamy 5 miesiecy do slubu :pije my:

Cytat:
Napisane przez Niesforna_88 Pokaż wiadomość

Ja też! Ja też!

Cytat:
Napisane przez Niesforna_88 Pokaż wiadomość
dziewczyny podpowiecie mi jaki welon do tej sukni? mam teraz mętlik w głowie, a nie długo chce zamawiać na allegro... Wklejam jeszcze raz zdjęcie sukni
poszukaj na allegro jakie dziewczyny do księżniczki welony miały ten co wkleiłaś będzie pasować

"Granice? Nigdy żadnej nie widziałem.
Ale słyszałem, że istnieją w umysłach niektórych ludzi."

Stysik jest offline Zgłoś do moderatora