Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - nieudany seks ze stałym partnerem
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2011-04-10, 23:44   #1
christina91
Raczkowanie

nieudany seks ze stałym partnerem

Witam. Otóż jestem z moim TŻ od prawie 10 mies, i jak narazie między nami wszystko dobrze się układa, tzn wszystko oprócz seksu. Ja mam 19 lat, mój TZ w tym roku skończy 22. Dogadujemy się świetnie, jednak kiedy już do czegoś między nami dochodzi, zaraz robi się jakaś dziwna atmosfera..wygląda na to że jest to jakieś spięcie,nerwy,stres? Nie mam pojęcia. Denerwuje mnie to, i boli. Nie mieszkamy razem, niestety. Kiedy widujemy się, 2-3 razy w tygodniu, często nie mamy okazji pobyć sami w domu. Oczywiście uprawialiśmy seks w łóżku, ale on dochodził bardzo rzadko, chociaż naprawdę starałam się jak mogłam. Czasami szukaliśmy innych okazji..próbowaliśmy współżyć już w różnych miejscach. Za każdym razem początki były bardzo podniecające, do czasu kiedy już chcieliśmy zacząć współżyć..bo albo ja nie mogłam zrobić się wystarczająco 'mokra',tak żeby jemu pasowało, albo on nie mógł dostać wzwodu...(to zdarzyło się raz,na to akurat mam swoje sposoby), albo pozycja nie taka... Brak wzwodu to u mojego TŻ akurat rzadki problem, częstszym problemem jest brak wytrysku. Kiedy zaspokajam go oralnie, często nie potrafię sprawić żeby on doszedł. Kiedy już prawie się uda,on musi sobie 'pomóc' ręką, i wtedy..ogromnym problemem jest suchość pochwy na jaką cierpię od kiedy zaczęłam brać tabletki antykoncepcyjne (brałam je przez ok 6mies ale przestałam,problem z suchością pochwy mam nadal).Często w łóżku czuję się..skrępowana. Jakbym się wstydziła, czuję że nie potrafię go zaspokoić i po prostu to mnie zniechęca. Często też on zaczyna robić coś co mi akurat nie pasuje, więc mu to mówię że tak ma nie robić,i wtedy też już atmosfera jest całkiem inna.Czuję się okropnie, na tym etapie seks w moim przypadku wiąże się z zażenowaniem,zakłopotanie m i frustracją, przez te wszystkie problemy których ostatnio doświadczyłam. Żyję w ciągłym stresie, mam teraz ciężki okres w życiu. Czy to może odbijać się na moim życiu seksualnym? Co mam zrobić? Co jest nie tak?
christina91 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując