Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - A my tu dalej o ślubach gadamy, na przyszły rok z utęsknieniem czekamy -PM 2012, czIV
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2011-04-11, 13:52   #1301
magdziaS
Podróżniczka

Dot.: A my tu dalej o ślubach gadamy, na przyszły rok z utęsknieniem czekamy -PM 2012

Dzień dobry dziewczyny! Mam dzisiaj dobry dzień. Wszystkie sprawy udało mi się załatwić tak jak chciałam. Może wreszcie los się zaczyna odwracać na moją korzyść (?)

Cytat:
Napisane przez (kicia) Pokaż wiadomość
aaaa dziewcznki dostałam odpowiedź z salonu

Panie mi napisały ze możemy w umowie wpisać że najpierw tą kwotę wpłacę co mam a potem resztę dostałam też info że maja wiele sukien aktualnie na wyprzedaży więc mogę przyjechać mierzyć

Już się ustawiam z kumpelami i w piątek ruszam do salonu ale jestem podekscytowana
No widzisz Powodzenia na przymierzaniu Ja może uderzę na salony, po powrocie z wakacji, w czerwcu

Cytat:
Napisane przez Brydzia_ Pokaż wiadomość
widze mamy podobne preferencje
ja nie mogę się doczekać aż pojadę mierzyć suknie - mam jakieś tam wyobrażenie w głowie tej wymarzonej i jestem ciekawa jak to wyjdzie w konfrontacji z rzeczywistością
cały czas się zapieram że nie chce księżniczkowatej, bezowatej itp a może się okaże że w takiej mi najlepiej
Ha, ha. Właśnie zastanawiam się co jeśli tak będzie. Bo generalnie bezy i księżniczki mi się nie podobają i ciężko będzie mi się pogodzić z faktem, że w takiej miałoby mi być najlepiej

Cytat:
Napisane przez Seagirl Pokaż wiadomość
No niestety... ja 81 TŻ 79
Cytat:
Napisane przez Gorska_Kozica Pokaż wiadomość
A ja 82 Jak to powiedziała ostatnio moja siostra - ty jesteś już taka młoda babcia
Łączę się z Wami . Myślałam, że to ja jestem jedną ze starszych i późno mi się do ożenku zebrało Jestem z rocznika '83 Wszystkie koleżanki w moim wieku już pożenione i z dziećmi, więc jakiś czas temu miałam z tego powodu kompleksy, ale teraz się nie przejmuję jestem młoda duchem

Cytat:
Napisane przez sandrar Pokaż wiadomość
Czy mogę się do was dziewuszki dołączyć ? Ślub 28 IV 2012
Cytat:
Napisane przez ewela11 Pokaż wiadomość
Witam wszystkie szczęśliwe narzeczone Czy znajdzie się jeszcze miejsce na forum dla kolejnej szczęśliwej?
Witam nowe PMki

magdziaS jest offline Zgłoś do moderatora