2011-04-11, 13:10
|
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Odchudzanie z francuską dietą proteinową dr. Pierre Dukana część 19
Cytat:
Napisane przez Fenris
 Jeszcze nie nadrobiłam do końca
Odkryłam "restaurację" dla nas !!! North Fish. Jest grillowana rybka (łosoś, tuńczyk, dorsz) + warzywa, sałatki do wyboru (szwedzki stół - płacę za rybę, a warzyw nabieram ile chcę).
d666666 - świetnie, że tłumaczysz i wstawiasz takie informacje
dodaeich -
U mnie kiepsko, cały weekend się obżerałam i piłam piwo. Miałam strasznego doła, nie poszłam w pt do pracy, a w weekend do szkoły... Ale już lepiej. Może od jutra uda się znów wrócić na Dukana.
Przybyło ok. 2kg 
|
No witaj kochana Ale mi smaka narobilas, wsiadam w samolot i lece do North Fisha Polecam sie na przyszlosc i bede dalej relacjonowac
Dobrze, ze jestes moja kolezanko po fachu, wiec mozesz byc proofreaderem moich tlumaczen ))a jakby ktos nie wierzyl, to potwierdzisz, ze te info to prawda )))
Bierz sie w garsc i zrzucaj nadwyzke, bo jojo sie czai )))
Wiem po sobie.  
---------- Dopisano o 13:06 ---------- Poprzedni post napisano o 13:03 ----------
Cytat:
Napisane przez Fenris
Czyli że niskoprocentowe mleko wlicza się do 1kg nabiału dziennie? Czyli można wypić 4 szklaneczki? 
---------- Dopisano o 12:46 ---------- Poprzedni post napisano o 12:45 ----------
A to nie wiem...
|
z tego wynika ze niby tak, ja jednak uwazalabym na wegle , wiesz o co chodzi, dopoki nie ma zastojow jest gicior Trzeba zachwac moim zdaniem rownowage. Ale wyspiarze i -arki to straszne mlekopije- hamburgery mlekiem zapijaja  
---------- Dopisano o 13:10 ---------- Poprzedni post napisano o 13:06 ----------
Cytat:
Napisane przez Emilia 25
U nas na pewno nikt czegos takiego nie napisał.
O, a jest taka? Ja chcę, gdzie przepis?
A skąd wiesz? Może ja do ślubu czekam z wianuszkiem.
Korzystaj ile wlezie. 
|
no to przepraszam       : roza:a a to kwiatki do wianuszka
|
|
|