Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Odchudzanie z francuską dietą proteinową dr. Pierre Dukana część 19
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2011-04-11, 13:10   #2016
d666666
Wtajemniczenie

Dot.: Odchudzanie z francuską dietą proteinową dr. Pierre Dukana część 19

Cytat:
Napisane przez Fenris Pokaż wiadomość
Jeszcze nie nadrobiłam do końca

Odkryłam "restaurację" dla nas !!! North Fish. Jest grillowana rybka (łosoś, tuńczyk, dorsz) + warzywa, sałatki do wyboru (szwedzki stół - płacę za rybę, a warzyw nabieram ile chcę).

d666666 - świetnie, że tłumaczysz i wstawiasz takie informacje
dodaeich -

U mnie kiepsko, cały weekend się obżerałam i piłam piwo. Miałam strasznego doła, nie poszłam w pt do pracy, a w weekend do szkoły... Ale już lepiej. Może od jutra uda się znów wrócić na Dukana.
Przybyło ok. 2kg
No witaj kochana Ale mi smaka narobilas, wsiadam w samolot i lece do North Fisha Polecam sie na przyszlosc i bede dalej relacjonowac
Dobrze, ze jestes moja kolezanko po fachu, wiec mozesz byc proofreaderem moich tlumaczen))a jakby ktos nie wierzyl, to potwierdzisz, ze te info to prawda)))
Bierz sie w garsc i zrzucaj nadwyzke, bo jojo sie czai)))
Wiem po sobie.

---------- Dopisano o 13:06 ---------- Poprzedni post napisano o 13:03 ----------

Cytat:
Napisane przez Fenris Pokaż wiadomość
Czyli że niskoprocentowe mleko wlicza się do 1kg nabiału dziennie? Czyli można wypić 4 szklaneczki?

---------- Dopisano o 12:46 ---------- Poprzedni post napisano o 12:45 ----------

A to nie wiem...
z tego wynika ze niby tak, ja jednak uwazalabym na wegle, wiesz o co chodzi, dopoki nie ma zastojow jest gicior Trzeba zachwac moim zdaniem rownowage. Ale wyspiarze i -arki to straszne mlekopije- hamburgery mlekiem zapijaja

---------- Dopisano o 13:10 ---------- Poprzedni post napisano o 13:06 ----------

Cytat:
Napisane przez Emilia 25 Pokaż wiadomość
U nas na pewno nikt czegos takiego nie napisał.

O, a jest taka? Ja chcę, gdzie przepis?

A skąd wiesz? Może ja do ślubu czekam z wianuszkiem.

Korzystaj ile wlezie.
no to przepraszam : roza:a a to kwiatki do wianuszka
Moze kiedys magiczne 66 kg

Uciekam przed jojo
plazowy wieloryb
d666666 jest offline Zgłoś do moderatora