Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - BEZROBOTNI łączmy się część 2
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2011-04-11, 14:22   #3489
kalae
Rozeznanie

Dot.: BEZROBOTNI łączmy się część 2

mi się przestaje podobać sytuacja z ta praca co mialam zaczac niby w tym tygodniu.

Kiedy w piatek dzwonił do mnie ten gość zapytał czy zajełabym się kolpoltarzem ulotek bo ma ich 5tys, a potem zaczne prace, wiec sie zgodzilam, dzis dzwonie a on mi z 15tys wyskakuje, wczoraj udalo mi sie z racji niedzieli rozniesc po autach prawie 2tys, dzis dzwonie informuje i chce wiecej informacji (nawet na kartce spisalam sobie) a ona ze nie ma czasu dzis i ze jutro sie spotkamy. Cholera no, ja mysłałam ze ten kolpoltarz to niejako pomoc a potem praca na stanowisku na jakie aplikowalam. A rozniesienie takiej ilosci to jest miesiac bo to nie jest duze miasto, i sklada sie glownie z domkow jednorodzinnych.

Jak aplikowalam na to ogloszenie, to widzialam, ze z tej firmy jest tez kolpoltarz, i tak sobie mysle, ze moze to taki przekret.

A co najlepsze nie wiem dalej na jaka stawke, a umowy nie mam.

Dzis nie robie nic, jutro pojde na to spotkanie i musze to wyjasnic, bo ja nie bede roznosic 15tys ulotek w miesciee gdzie mnie znaja lub kojarza.

Muszę chyba postawić twarde warunki. Po pierwsze powiem, że za to co rozniosłam chce wypłaty, następnie ze kolejne 3 tys . moge rozniesc ale po podpisaniu umowy. Na 15tys sie nie godze. Ponadto nie kalkuluje mi się roznoszenie ulotek bo mi nogi do tylka wchodza.

Co za pech. Skoro miasto liczy 25tys ludzi, blokow nie ma wiecej niz 50, jakies to nie pomyslane.
kalae jest offline Zgłoś do moderatora