Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Przyjęcie weselne
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2011-04-11, 13:53   #96
Sydziuchna
Raczkowanie

Dot.: Przyjęcie weselne

Cytat:
Napisane przez kinia8906 Pokaż wiadomość
Ciesze sie,ze znalazłam tutaj taki temat.Sama chce mieć skromne przyjęcie.Napewno z muzyką ale liczba gości w 100% nie przekroczy 40os.Wyjdzie sporo bo moj TŻ ma aż 7 rodzeństwa wiec każdego trzeba liczyc x2,3. Ale będzie tylko nasza najbliższa rodzina.Żadnych cioteczek,wujków Nie chcemy robić weselicha na 200 osób i ściągać przez to na rodziców jakicś durny kredyt.Bo sami sobie nie poradzimy z zapłatą.Dlatego zdecydowaliśmy,ze to bedzie najlepsze wyjscie.Poza tym czesto wesela na 200 osób wychodzą gorzej niż te skromne przyjęcia.Zawsze ale to zawsze i tak znajdzie sie ktos kto bedzie mial jakies ALE. Byłam świadkiem u siostry ciotecznej gdzie bylo moze max 30 osób,bylo miejsce na stoly i bylo na tańce.Muzyka leciala z ich ulubionych płyt i każdy sie bawił normalnie.Nie było sztywno.Impreza skonczyła sie ok.1. Za całą impreze zapłacili ok.2000zł. Co prawda nam każdy odradza takie wyjscie bo jak to stwierdzila siostra mojego TŻ: "Nie róbcie tak bo kiedyś będziecie żałować" Żałować to moge jak sie wpakuje w kredyt tylko dlatego żeby zrobić wyżerke dla 200 osób
dokładnie ! masakra, co to się porobiło,żeby kredyty na to brać:|