|
Wtajemniczenie
|
Dot.: A my tu dalej o ślubach gadamy, na przyszły rok z utęsknieniem czekamy -PM 2012
Dziewczyny, Wy jesteście równo porąbane!! Weekend, a te zamiast obcałowywać swoje żaby i księciuniów to cholera wiszą na wizażu! A żeby Was tak , za to wszystko, co tu od wczoraj nadrabiam 
Dobra, ale do rzeczy - JAKIE WY PIĘKNE! Aż normalnie same modelki, jedna cudniejsza od drugiej, jak Wy już teraz tak wyglądacie, to co dopiero w ślubnej sukni, makijażu i fryzurze!!! Niech Bóg ma w opiece tych Waszych biednych TŻtów... Chociaż Oni znów wcale nie lepsi heros na herosie i to w najlepszych gatunkach, zamawiałyście ich przez neta, czy wybierałyście na wystawie? 
Aż wstyd własną facjatę ukazywać, jak tu same z żurnala wycięte piękności 
Część z Was zupełnie inaczej sobie wyobrażałam, ale np. kicia jest dokładnie taka, jak myślałam jagodzia mnie zbiła z tropu chyba najbardziej, pisze tu ciągle, że gruba, że brzydka, a tu się takie cudo objawiło, że jeszcze raz usłyszę jakąś taką głupotę, to normalnie lanie będzie! 
Cytat:
Napisane przez nena1984
Także czekam na opinie blond czy brąz??
|
Mnie się podobasz tak i tak Chociaż w brązie tak, hm, jak to powiedzieć, szlachetniej 
Cytat:
Napisane przez (kicia)
Kochana tu chyba jest nawet dziewczynka z rocznika 91... a mi mówią że ja się śpieszę ze ślubem... a coraz więcej dziewczyn w moim wieku to mężatki... a moja znajoma starsza ode mnie o 5 lat mówi że sobie nie wyobraża jak można brać ślub przed 30stką
|
no rzeczywiście, jak tak można 
Cytat:
Napisane przez bahari
Ja jestem z sierpnia 1987. Mój TŻ to dopiero stara dupa  rocznik 1975, też z sierpnia. Tak więc w dniu ślubu ja będę miała 24 lata, a On 36. Niby różnica wieku duża, ale każdy, nawet moi Rodzice, mówi, że tej różnicy w ogóle nie widać. Jesteśmy jak dwie połówki pomarańczy, zresztą same chyba zauważyłyście że jesteśmy charakterologicznie siebie warci  A na dodatek jesteśmy bardzo podobni z wyglądu, tyle ze On ma brązowe oczy, a ja szare. Pamiętam że jak bronił doktorat to Jego recenzentka się zastanawiała czy ja jestem Jego siostrą czy dziewczyną  Jak się poznaliśmy, miałam 19 lat, a On 31. W życiu się tak nie zakochałam jak wtedy, chociaż wcześniej wydawało mi się że byłam zakochana w takim jednym. Ale o tym "jednym" zapomniałam jak tylko zobaczyłam po raz pierwszy mojego przyszłego Męża... Wiedziałam od razu, że spędzę z Nim resztę życia   
|
Piękna historia Wiek się nie liczy, ważna jest dojrzałość na podobnym poziomie, a widać, że tak jest u Was 
Cytat:
Napisane przez (kicia)
aaaa dziewcznki dostałam odpowiedź z salonu
 Panie mi napisały ze możemy w umowie wpisać że najpierw tą kwotę wpłacę co mam a potem resztę  dostałam też info że maja wiele sukien aktualnie na wyprzedaży więc mogę przyjechać mierzyć
Już się ustawiam z kumpelami i w piątek ruszam do salonu   ale jestem podekscytowana
|
3mam kciuki, żeby dobrze pasowała 
Cytat:
Napisane przez sandrar
Czy mogę się do was dziewuszki dołączyć ?  Ślub 28 IV 2012 
|
Cytat:
Napisane przez ewela11
Witam wszystkie szczęśliwe narzeczone  Czy znajdzie się jeszcze miejsce na forum dla kolejnej szczęśliwej?
|
Witajcie świeże nabytki, udzielajcie się dzielnie i dzielcie swoimi działaniami 
W ogóle wczoraj mieliśmy taką zaskoczkę, przychodzą do nas Przyjaciele - para, która ma zaplanowane wesele na sierpień tego roku i mówią: a wiecie, mamy niusy - kupiliśmy mieszkanie i wzięliśmy cywilny. To są takie stare wkrętacze, więc się tylko śmiejemy, mówię, że może jeszcze w ciąży jesteście - a Oni nie no, naprawdę, Rodzina na swoim zmienia warunki i to była ostatnia opcja, żeby wziąć dobre mieszkanie - i się hajtnęli Tak po prostu z dnia na dzień załatwili, tylko świadkowie i Rodzice byli i nawet nie noszą obrączek, bo twierdzą, że prawdziwy ślub jest w sierpniu, a teraz to nawet nie czują się małżeństwem. Normalnie szok, bo się wcześniej tak zarzekali, że nie wzięliby cywilnego dla kredytu wcześniej, a tu się tak szybko zmienić poglądy potrafią 
Ale ciesze się, bo fajne mieszkanko im się dostało, niedaleko od nas, więc bardzo fajnie 
A tu nasza stronka narzeczeńska, zakładana już daaawno temu i mało co tam jest ogólnie, bo nic od tego czasu nie pisaliśmy tam. Uzupełniliśmy tylko fotki, żeby nas było lepiej widać Można je obejrzeć w zakładce Nasz blog ślubny, w temacie Zdjęcia 
http://www.e-narzeczeni.pl//witaj-gosciu.html
Czas edycji: 2011-04-11 o 15:33
|