Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - bylyscie w takiej sytuacji? czy z takim mysleniem zwiazek przetrwa?
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2011-04-11, 14:31   #1
aneeczkaaaaa
Przyczajenie

Exclamation

bylyscie w takiej sytuacji? czy z takim mysleniem zwiazek przetrwa?

hej dziewczyny. zakladam nowe konto bo chce pozostac anonimowa.
swoje pytanie odnosze w w szczególnośći do osob ktore w takiej sytuacji byly ale jestem tez ciekawa opini innych. a wiec:
z moim chlopakiem jestem rok. miedzy nami ostatnio bywa roznie. mama wrazenie ze nie stara sie jak kiedys. jest taki jakis "obojetny". jego zachowanie jest takie od okolo 3 miesiecy. bylam bardzo zszokowana gdy kiedys podczas pisania smsów napisał mi: "k.... daj mi juz spokoj" mialam wrazenie ze to nie ten sam czlowiek. przeprosil ale zdarzalo mu sie byc czesciej takim chamskim. ostatnio jednak zapytalam wprost czemu taki dla mnie jest taki bardziej obojetny, nie stara sie i wogole... jego odp brzmiala że tak to już jest jak ludzie są ze soba już pare miesiecy. ze nie ma juz tak samo jak na poczatku, juz nie sa w siebie tak zapatrzeni.

i wlasnie moje pytanie brzmi czy faktycznie taka prawda ze tak musi byc?? ze z czasem nie jest jak na poczatku? i czy zwiazek z takim podejsciem jednej z osob przetrwa?

wiem ze pierwsze miesiace to motyle itp ale przeciez osoby ktore sie kochaja po nawet kilku latach potrafia byc dla siebie mile, robic rozne rzeczy by urozmaicac zwiazek by motyle powracaly..
co Wy o tym myślicie?
aneeczkaaaaa jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując