Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Do lata? Piechotą będę szła! - Piechotą do lata z Siulką :)
Podgląd pojedynczej wiadomości

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2011-04-11, 19:02   #114
siulka
Zakorzenienie

GG do siulka
Dot.: Do lata? Piechotą będę szła! - Piechotą do lata z Siulką :)

Olu - myślę, że się nada , mogę Ci szczególnie polecić oczyszczającą maskę z glinką zieloną - taką jak tutaj - o ile będziesz miała jak nałożyć na plecki, albo Ci ktoś pomoże a masz ten tonik z kwasami z BU? Jeśli tak to spróbuj nim smarować te miejsca, w których masz problematyczną skórę z tego co pamiętam buzię masz naczynkową - dobrze kojarzę i ten tonik chyba masz ten słabszy? możesz spróbować tego mocniejszego 10% AHA/BHA - będę za kilka dni pisać o mojej pielęgnacji cery - może coś znajdziesz dla siebie

Smarfi Ty serio z tymi pachami i bikini zamiast nóg ? a co do woskownicy - myślę, że dobry, tylko trzeba pamiętać o przeciwwskazaniach no i wosk przed nałożeniem na miejsce docelowe zawsze sprawdzamy na wierzchu dłoni - czy nie jest za gorący - można sobie paskudne ziaziu zrobić (np. oparzenie i złażąca skóra no i ból przede wszystkim)... no i nie polecam samodzielnie bikini drzeć - mówię o pełnym bikini brazylijskim można porobić sobie siniaki i strupy ... co by tu jeszcze... no w razie wątpliwości pytaj

---------- Dopisano o 20:02 ---------- Poprzedni post napisano o 19:57 ----------

Cytat:
Napisane przez aniolusiek_ Pokaż wiadomość
ja wreszcie coś kupię z tej ziaji pro bo już rok temu słyszałam że jest całkiem ok ale zawsze coś innego wyskoczy
Polecam peeling mocny i bardzo mocny do cery trądzikowej i tłustej - o ile taką masz ofkors
siulka jest offline Zgłoś do moderatora