2011-04-11, 18:59
|
|
Przyczajenie
|
co z taką współpracowniczką?
Witam was
Mam problem w pracy - babka z którą siedzę 8h w pokoju pon-pt słucha radia, typ muzyki : ciężki rock/metal. Taka muzyka nie pozwala mi skupić się na robocie i często wychodzę do innych pokoi, jeśli mają miejsce przy biurku. Dlaczego? Jestem tylko na stażu, a ona ma wysokie stanowisko. Początkowo starałam się to zmienić - myślałam, że może nastawię inną stację, np. 1 dzień chociaż. Ale od razu było skrytykowanie : "co to za wiejska muzyka?" I wracała do tej swojej wrzeszczącej (playlista powtarza się i jedna piosenka potrafi być puszczona 3-4 razy w ciągu czasu spędzonego przy tym radiu w pracy). Po dwóch czy trzech razach próby zmiany stacji, zabrała radio bliżej swojego biurka (do tej pory kabel do radia podłączony był do gniazdka koło mojego biurka). Trwa to od 2,5 m-ca. Dziś gdy było zimno, rozgrzewałam się gorącą herbatą, pijąc szybko od razu po zalaniu herbaty, co wiązało się z siorbaniem - z premedytacją pogłośniła ona te ryki w radiu. Ręce opadają... Co byście mogły mi poradzić? Miałyście podobne problemy?
|
|
|