Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - A my tu dalej o ślubach gadamy, na przyszły rok z utęsknieniem czekamy -PM 2012, czIV
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2011-04-11, 20:21   #1421
jagodzia133
Zakorzenienie

Dot.: A my tu dalej o ślubach gadamy, na przyszły rok z utęsknieniem czekamy -PM 2012

Cytat:
Napisane przez __Paulinka__ Pokaż wiadomość
heh jak słyszałam jak on mowi przez telefon:"no... jak ona ma na imie.." to ja do TZ mowie, ja nie wiem, nick ma alufa, to moze Ala jest hehe:P noi widzisz zgadlam dam znac po 18 kwietnia jak bylo

Jak ja 2 lata temu wyrabialam paszport, i fajnie ulozylam sobie wloski, a on mi kazal odslonic 2 ucha!! myslalam ze zartuje, ale jak sie okazalo nie i wygladam jak debil, masakra bo mam okrągła twarz i jak tylko musze go gdzies wyjąc to sie wstydze:P a na lotnisku ile razy sie mnie pytali czy to na pewno ja

jam nawet spora wade wzroku i mam na 10 lat.. a za 10 lat to pewnie jak pojde i bede miala wade 10 razy wieksza to wogole mi nie przedluzą, bo powiedza ze jestem slepa na szczescie mam soczewki i mojej wady nie widac
ja też myślałam że mam odsłonić a pani mówi do mnie że nie trzeba no chyba że wolę to ja nie wolę zasłonić tylko grzywkę kazała odgarnąć żeby brew było widać ale i tak wyszłam jak ciota ;p
Cytat:
Napisane przez alufa Pokaż wiadomość
koleżanka miała taką wizję, żeby zrobić mi fotki na śniegu

jeśli któraś chciałaby plener zimą to odradzam szybko będziecie czerwone
nom widać po rękach jakie zamrożone jeju podziwiam
Lili & Gabryś

jagodzia133 jest offline Zgłoś do moderatora