2011-04-11, 23:39
|
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Odchudzanie czas zacząć - część IV.
[1=d45d073d235b2c61bfba836 ad9283865b35be1e1_67da090 142ca2;26284577]I jak niedziela? udana? [/QUOTE]
Ehm
Cytat:
Napisane przez dirtyy
a ja przechodzę na tydzień diety w 80% białkowej  oczywiście, żaden Dukan tylko więcej białka + od razu do białka warzywa i owoce itd, żadnego ograniczania, faz itd, a najdzie mnie ochota to i zjem co innego  po prostu chcę zrzucić nadmiar bo @ mi się tydzień spóźnia a ja tylko jem  a u mnie jedna kuzynka na Dukanie, druga i trzecia szok 
niestety zmieniam stopkę 
|
W moim otoczeniu jeśli któraś dziewczyna dietkuje to tylko na Dukanie..prawdziwe szaleństwo 
Cytat:
Napisane przez Promyczek Nadziei
aaa to codzienne  to ja np idąc do sklepu dwa razy zostanowie się czy na pewno tego potrzebuje  albo ostatnio zrobiłam liste tego co potrzebuje naprawdę żeby nie kupować powiedzmy 4 pary spodni i jak narazie się udaje  aczkolwiek teraz czeka mnie niespodziewany duży wydatek ponieważ muszę kupić porządne skórzane buty do pracy bo w tych sztucznych za bardzo stopy mi się pocą niestety  i chciałabym zainwestować w takie o to butki z pumy, którego także przydadza mi się na codzien 
|
Ale takie butki posłużą z pewnością dłużej niż takie za kilka dych..więc w sumie pewnie na jedno wychodzi. One raczej nie wyjdą z mody po pół roku
Cytat:
Napisane przez OneSweetTaste
Ja znów dzisiaj poszalałam i była pizza 
już mnie to po prostu wkurza.  no ile żesz można...  w ogóle dużo rzeczy ostatnio nie ogarniam.  Muszę sobie to wszystko przemyśleć...
Oby do jutra 
|
No to oby do jutra
[1=d45d073d235b2c61bfba836 ad9283865b35be1e1_67da090 142ca2;26304814] [/QUOTE]
A co to za tyłeczek? Twój? 
---------- Dopisano o 23:33 ---------- Poprzedni post napisano o 23:29 ----------
Joasia jeśli chodzi o oszczędzanie to ja próbuję kupować w marketach produkty produkowane przez dobre marki dla danej sieci, bo te same, podobno z tej samej linii produkcyjnej kosztują nawet o połowę mniej W biedronie, jest dużo takich, zresztą w każdym supermarkecie.. I trochę gram na giełdzie tzn moja mama gra moimi oszczędnościami. Z powodzeniem jak dotąd
---------- Dopisano o 23:39 ---------- Poprzedni post napisano o 23:33 ----------
U mnie dieta ok.
-filiżanka muesli, tost z pomarańczową konfiturą angielską
-miseczka grochówki, mandarynka
-dwa ..klopsy z ziemniakami, sosem chrzanowym i sałatką ze świeżych warzyw
-kasza z jajkiem i szpinakiem
-kromka pieczywa ryżowego z serkiem wiejskim
Edytowane przez laisla
Czas edycji: 2011-04-11 o 23:34
|
|
|