Nooo juz prawie przebrnelam, a tu juz 20-sta!!!!
kasiulka sliczny brzuszek i jakie wloski ladne! tak zdrowo wygladaja, dlugie i geste, ja tez chceee ja mam takie krotkie przez was chyba zaczne znowu zapuszczac
princi oficjalnie chcialam powiedziec
jak jeszcze raz uslysze ze jestes grubas to sie obrazam na amen! sliczne zdjecia w albumie chudzielcu ty!!
Listopadowa ty tez masz juz ogromniasty brzuszek co? biedaku taka chudzinka jestes ale kostki ci puchna co? ale na buzi nie wiem co marudzisz bo kompletnie nic nie przytylas!!!
moj tz podpatrzyl jak ogladalam twoje zdjeci i mruknal: jaka ladna dziewczyna

)
grazin zaraz lece do klubu bom ciekawa siostrzanej historii
SIASIU!!! JESTESMY Z TOBA I TRZYMAMY KCIUKI!!
Matall niezly sen, swoja droga niezle sobie to wymyslilas

ktos za ciebie urodzil a ty ciach i od razu malego do cyca przystawilas

cwane
Catia slicznie, kolejny piekny brzucholek!
Agus a Tobie ten brzuszek rzeczywiscie juz wisi! moja mala tez jua w kanale rodnym ale ja mam brzuszek wyzej duzo, musze chyba sobie druknac twoja fotke i pokazywac wszystkim ktorzy marudza, ze mam nisko brzuch, ze mozna miec nizej
moniqac fajne autko! teraz montujcie fotelik bo zdjae sie do terminu cesarki juz bliziutkoooo
mimbi no mnie tez najbardziej bolaly jak siedzialam codziennie w pracy dlatego z tego powodu sie ciesze ze wreszcie(tiaaa w 9 miesiacu

) do pracy nie chodze juz, czasem jak po 8 godzinach jechalam autobusem to nie moglam usiedziec. o pileczkach tez slyszalam, musze wyprobowac, chyba nawet w domu mamy bo moj TZ sportowy strasznie
dobra jeszcze 2 strony i doczytalam