Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Osiem części już za nami w tej będziemy mamusiami! Mamy majowo-czerwcowe 2011!
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2011-04-11, 22:32   #2302
agus87
Zakorzenienie

Dot.: Osiem części już za nami w tej będziemy mamusiami! Mamy majowo-czerwcowe 2011!

Cytat:
Napisane przez ania2631 Pokaż wiadomość
Dobry wieczer brzuchatki
U mnie dziś pogoda typowo letnia..Wyciągnęłam małża na długi spacer a później zaciągnęłam go na lody,,,a gdy wróciliśmy zrobiłam pierogi z truskawkami
Listopadowa,kasia,Catia,a gus brzuszki cudne

Dziewczonka,agus kciuki za wizyty

Cytat:
Napisane przez anula_81 Pokaż wiadomość
Nooo juz prawie przebrnelam, a tu juz 20-sta!!!!

kasiulka sliczny brzuszek i jakie wloski ladne! tak zdrowo wygladaja, dlugie i geste, ja tez chceee ja mam takie krotkie przez was chyba zaczne znowu zapuszczac
princi oficjalnie chcialam powiedziec jak jeszcze raz uslysze ze jestes grubas to sie obrazam na amen! sliczne zdjecia w albumie chudzielcu ty!!
Listopadowa ty tez masz juz ogromniasty brzuszek co? biedaku taka chudzinka jestes ale kostki ci puchna co? ale na buzi nie wiem co marudzisz bo kompletnie nic nie przytylas!!!
moj tz podpatrzyl jak ogladalam twoje zdjeci i mruknal: jaka ladna dziewczyna)

grazin zaraz lece do klubu bom ciekawa siostrzanej historii

SIASIU!!! JESTESMY Z TOBA I TRZYMAMY KCIUKI!!

Matall niezly sen, swoja droga niezle sobie to wymyslilas ktos za ciebie urodzil a ty ciach i od razu malego do cyca przystawilas cwane

Catia slicznie, kolejny piekny brzucholek!

Agus a Tobie ten brzuszek rzeczywiscie juz wisi! moja mala tez jua w kanale rodnym ale ja mam brzuszek wyzej duzo, musze chyba sobie druknac twoja fotke i pokazywac wszystkim ktorzy marudza, ze mam nisko brzuch, ze mozna miec nizej

moniqac fajne autko! teraz montujcie fotelik bo zdjae sie do terminu cesarki juz bliziutkoooo

mimbi no mnie tez najbardziej bolaly jak siedzialam codziennie w pracy dlatego z tego powodu sie ciesze ze wreszcie(tiaaa w 9 miesiacu) do pracy nie chodze juz, czasem jak po 8 godzinach jechalam autobusem to nie moglam usiedziec. o pileczkach tez slyszalam, musze wyprobowac, chyba nawet w domu mamy bo moj TZ sportowy strasznie

dobra jeszcze 2 strony i doczytalam

Cytat:
Napisane przez Ollliwka Pokaż wiadomość
24kasia86 extra wyglądasz w tej fryzurce

grazin te lody miami są faktycznie pychaaa te różowe póki co jadłam, ale są też kakaowe chyba

listopadowa super wyglądasz!

dziewczyny nie wiem czy już padło takie pytanie tutaj ale czy będziecie rodzić z Tżtami?? czy chcą z Wami być przy porodzie
oczywiscie, ze bedziemy rodzic razem
Cytat:
Napisane przez gusiagatko Pokaż wiadomość
Śpij dobrze

gdzieś nam Aguś po tym KTG zaginęła, miała być po 22

Też uciekam, buziaki Dobrej nocy

jestem kochane
na ktg wszystko dobrze
ruchy okej
serduszko pieknie bije
idealnie w normie
skurczy ZEROOOOOO