Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Śliczne maluszki właśnie opuściły nasze brzuszki
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2011-04-12, 08:29   #1277
iizabelaa
Zakorzenienie

Dot.: Śliczne maluszki właśnie opuściły nasze brzuszki

Dzisiaj idziemy do pediatry
ciekawe jak moje dziecko będzie się zachowywać,
i co nam powie na te nasze kupki

Cytat:
Napisane przez niutka1 Pokaż wiadomość
moze pocieszy cie fakt ze dziewczynki w ogóle maja rzadziej kolki, a jesli juz to krocej

poza tym 12 h kolek- to mysle ze ten chłopaczek juz wyczerpal limit w waszej rodzinie
Cytat:
Napisane przez wanilia83 Pokaż wiadomość

o matko współczuje, jestem pełna podziwu dla siostry, ponoć chłopcy miewają częściej kolki od dziewczynek więc oby ciebie ominęło
dziewczyny
ja te kilka miesięcy temu nie zdawałam sobie sprawy co moja siostra przeżywa
nie miałam dziecka, nie wiedziałam jak to wykańcza, nawet dziecko bez kolek, a co dopiero takie,
dopiero teraz to do mnie dotarło,
w szczególności że musiała sama sobie radzić,
bo jej tż jej nie pomagał

i jak teraz sobie o tym myślę, to jest mi strasznie przykro, że ja jej bardziej nie pomogłam

Cytat:
Napisane przez wanilia83 Pokaż wiadomość
wczoraj próbowaliśmy podać Nadii moje mleko z butelki a ona nie chciała z niej pić, cyc mniam butelka bee i jak ja mam gdzieś wyjść na dłużej
może butla z innej firmy

---------- Dopisano o 09:29 ---------- Poprzedni post napisano o 09:27 ----------

Cytat:
Napisane przez Jok3r Pokaż wiadomość
Montii czy jak kupowalas ta owce to w opisie bylo zaznaczone, ze owieczka jest z tym biciem serca czy nie?, bo przeszukalam juz wszystkie aukcje i na zadnej nie ma bicia serca tylko szemrzacy strumyk.

Jaką owce ma Montii?
Proszę mi dać linka bo już się pogubiłam

Bo wszystkie Przytulanki z Bijącym Sercem firmy Sterntaler (czyli także owieczka Stella) mają jedynie odgłosy serca.

http://allegro.pl/k-sterntaler-kotka...553736473.html

Edytowane przez iizabelaa
Czas edycji: 2011-04-12 o 08:37
iizabelaa jest offline Zgłoś do moderatora