2011-04-12, 08:29
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Śliczne maluszki właśnie opuściły nasze brzuszki
Dzisiaj idziemy do pediatry 
ciekawe jak moje dziecko będzie się zachowywać,
i co nam powie na te nasze kupki 
Cytat:
Napisane przez niutka1
moze pocieszy cie fakt ze dziewczynki w ogóle maja rzadziej kolki, a jesli juz to krocej
poza tym 12 h kolek- to mysle ze ten chłopaczek juz wyczerpal limit w waszej rodzinie 
|
Cytat:
Napisane przez wanilia83
o matko  współczuje, jestem pełna podziwu dla siostry, ponoć chłopcy miewają częściej kolki od dziewczynek więc oby ciebie ominęło
|
dziewczyny
ja te kilka miesięcy temu nie zdawałam sobie sprawy co moja siostra przeżywa 
nie miałam dziecka, nie wiedziałam jak to wykańcza, nawet dziecko bez kolek, a co dopiero takie,
dopiero teraz to do mnie dotarło,
w szczególności że musiała sama sobie radzić,
bo jej tż jej nie pomagał 
i jak teraz sobie o tym myślę, to jest mi strasznie przykro, że ja jej bardziej nie pomogłam 
Cytat:
Napisane przez wanilia83
wczoraj próbowaliśmy podać Nadii moje mleko z butelki a ona nie chciała z niej pić, cyc mniam butelka bee  i jak ja mam gdzieś wyjść na dłużej 
|
może butla z innej firmy 
---------- Dopisano o 09:29 ---------- Poprzedni post napisano o 09:27 ----------
Cytat:
Napisane przez Jok3r
Montii czy jak kupowalas ta owce to w opisie bylo zaznaczone, ze owieczka jest z tym biciem serca czy nie?, bo przeszukalam juz wszystkie aukcje i na zadnej nie ma bicia serca tylko szemrzacy strumyk.
|
Jaką owce ma Montii?
Proszę mi dać linka bo już się pogubiłam 
Bo wszystkie Przytulanki z Bijącym Sercem firmy Sterntaler (czyli także owieczka Stella) mają jedynie odgłosy serca.
http://allegro.pl/k-sterntaler-kotka...553736473.html
Edytowane przez iizabelaa
Czas edycji: 2011-04-12 o 08:37
|
|
|