2011-04-12, 10:09
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Odchudzanie z francuską dietą proteinową dr. Pierre Dukana część 19
Cytat:
Napisane przez anaiss86
wypraszam sobie te zarzuty jak ktos pyta to odpowiadam i podje co jest najlepsze i najskuteczniejsze sprawdzone na moim przypadku. Jesli nie zauwazylas jestem na tym watku prawie rok wiec wypraszam sobie takie komentarze. Co do przyswajalnosci to wiem co mowie wszystko zalezy od ilosci soli i ich rodzaju porozmawiaj z pierwsza lepsza farmaceutka nie kazde witaminy i prodykty daja taki sam rezultat, niektore mozna lykac i to tak jakbysmy np lukaly sama wit C. Probowalam juz wiele suplementow diety i wiem co dobre co nie rok temu wlosy wypadaly mi garsciami i lamaly mi sie paznokcie z braku witamin. Przy tym podejsciu jestem madrzejsza bo konsultuje sie z lekarzem i jesli uwazam ze cos jest dobre to dlaczego mam sie nie podzielic z kims innym.
---------- Dopisano o 10:55 ---------- Poprzedni post napisano o 10:49 ----------
jeszcze jedno nie jestem glupia i wiem ze nadmiar witamin moze zaskodzic ale na tej diecie i przy przestrzeganiu ilosci czyli lykaniu jednej tabletki tego preparatu ktory ponoc reklamuje nie przekrocze ilosci witamin i sobie nie zaszkodze. Jesli przy tym wypije sie jedna rozpuszczona w wodzie tabletke musujaca to tez nie doprowadzi to do hiperwitaminozy. Rowniez rozmawialam na ten temat z lekarzem. Wiec wiem co mowie i nie traktuj mnie jak blondynki
|
nieźle...
nie zarzucam ci nic i nie wiem dlaczego sie poczułaś taka dotknieta... ale poco powtarzasz kilka razy nazwe jednego preparatu? dla mnie to łopatologia...i czesto to wlasnie ukryta reklama tu na wizazu i ktos Ci kliknie "spam" kazdy bierze to co mu pomaga i nie ma jednego najlepszego preparatu dla kazdego, oczywiste jest, że wiekszość witamin syntetycznych jest bardzo słabo przyswajalna duzo lepsze jest dostarczanie ich z różnymi warzywami (jeśli owocow nie mozna)..
i jeszcze sprawa witamin, ty moze wiesz ile i czego masz brac ale wejdzie swierzynka i poczyta że trzeba pic witaminy musujace i jeszcze suplementowac tabletkami i narobi sobie niepotrzebnego klopotu a potem powie, że tak na forum wyczytala... wiec trzeba uwazac co i w jaki sposob sie pisze... i tyle...
---------- Dopisano o 11:09 ---------- Poprzedni post napisano o 11:06 ----------
Cytat:
Napisane przez karmeelek
Dzień dobry kochane  U mnie dziś spadek o 100 mimo, że @ przylazła. Ale najbardziej cieszy mnie fakt, że dziś po raz pierwszy ważyliśmy z moim tyle samo - toż to szok! On walczy, by przytyć a ja by schudnąć. Pewnie jutro i tak znów będzie ważył mniej ode mnie hehe - choć w sumie mama nadziej, że na urodziny zrobi mi prezent i będzie ważył więcej ode mnie czyli ma jeszcze czas do czwartku
I nie kłóćcie się - proszę
Co do wędzonych ryb i drobiu to z tego co kojarzę, to w książkę jest informacja, ze można ale jak na złość nie mam tu książki.
d666666 dasz radę spytać się o to na czacie w wolnej chwili? 
|
witaj gratulacje fajnie, że spada a z chłopem masz nieźle ..moj ze mna sie odchudza niestety
|
|
|