Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - W drodze po piękną figurę. Smukła sylwetka do wakacji ! :)
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2011-04-12, 10:22   #105
rtama
Raczkowanie

Dot.: W drodze po piękną figurę. Smukła sylwetka do wakacji ! :)

Cytat:
Napisane przez ecrulo Pokaż wiadomość
rtama,
Dziękuję bardzo Z łapki jestem bardzo dumna
Deskę możesz dodać do cwiczeń na boczki Ja traktuję to ćwiczenie ogólnie kondycyjnie, jest męczące dlatego się nim "wykańczam" gdy mam niedosyt.

Bardzo się cieszę, że pomogłam się zmotywować. Naprawdę jest mi baaaardzo miło Co do śniadanka, to bardzo ładnie Nie dość, ze śniadanko to jeszcze po treningu węgle

Wrzucę dzisiaj ćwiczenia na pośladki już znalazłam kilka zdjęć i filmik, które pozwolą zobrazować ćwiczenia A jeśli chodzi o łapki to hatnle, hantle i jeszcze raz hantle- nawet prowizorycznie w postaci dwóch butelek półlitrowej wody, wrzuciłam już kilka ćwiczeń, ale skoro mało to jeszcze wrzucę

Widzę u Ciebie sporo entuzjazmu i chęci do pracy, nie boisz się wysiłku. Z takim nastawieniem, masz niemal sukces gwarantowany, obyś się nie zniechęcała i tak dalej trzymała ! Obserwuj jednak organizm, jakby pojawiło się osłabienie, zawroty głowy, etc. to wtedy trzebabędzie zmodyfikować coś (więcej węgli, może brak jakieś witaminy?)

Jeszcze raz bardzo dziękuję Cieszę się, że mogę pomóc, zmotywować i jakoś podzielić się wiedzą, którą posiadam. Nie wiedziałam jak ją spożytkować, a rossmanowski konkurs po prostu z nieba mi spadł Mam nadzieję, że będziesz zadowolona z efektów i podzielisz się zdjęciami jak już osiągniesz swój cel. Jest mi ogromnie miłoooooo

Teraz to ja dopiero jestem zmotywowana ja też się cieszę z rossmanowskiego konkursu - który pozwolił mi Cię odkryć!
Czekam w takim razie na ćwiczenia na pośladki a jeśli chodzi o łapki to musiałam przeoczyć, ale zaraz prześledzę wątek jeszcze raz i na pewno z nich skorzystam
Jesteś wielka!! dla Ciebie!
rtama jest offline Zgłoś do moderatora