Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Czy to minie?
Wątek: Czy to minie?
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2011-04-12, 13:14   #2
skazana_na_bluesa
.

Dot.: Czy to minie?

Cytat:
Napisane przez stonka12 Pokaż wiadomość
Witam wszystkich,
Mam już konto na wizażu, ale to jednak intymna sprawa i nie chciałabym żeby ktoś się dowiedział o moim problemie więc założyłam nowe.

Postaram się krótko i treściwie.

Mam 22 lata. Z moim TŻ jestem od roku, współżyjemy od 5 miesięcy. On jest moim pierwszym partnerem seksualnym. Na chwile obecną widujemy się co 2 tygodnie (mieszkamy daleko od siebie). Układa nam się bardzo dobrze. To kochany, wartościowy człowiek, nie jest absolutnie egoistą w łóżku no ale....

Orgazmu jeszcze nie miałam. Wiem do tego trzeba czasu o praktyki. Ale mój problem polega na tym, że nie czuje żadnego podniecenia. Lubię kiedy mnie dotyka, mam ochotę na seks z nim, ale to jest raczej na zasadzie lubię i chcę, ale nie ma fajerwerków. Zero podniecenia.

Odkąd pamiętam nigdy nie miałam takiej sytuacji jak np. moje znajome - patrzą na plakat z nagim mężczyzną i czują podniecenie i chęć wylądowania z nim w łóżku.

Lesbijką też nie jestem. Własnoręczne poznawanie mapy erogennej mojego ciała też odpada, bo mój dotyk też nie sprawia mi przyjemności.

Już nie wiem co mam z tym zrobić. <smutny> Mój TŻ o tym nie wie (wiem dostane za to baty, że go okłamuje), ale nie powiedziałam mu tego na początku a teraz to już za daleko zaszło.

Proszę może jesteście wstanie mi pomóc, co mi jest? Czy to trzeba leczyć? Gdzie?
jesli sama sie nie nauczysz, co sprawia Ci przyjemnosc, Tztowi tez tego nie przekazesz.
moze wizyta u seksuologa? a moze po prostu nie jestes jeszcze rozbudzona seksualnie...
skazana_na_bluesa jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując