Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Wiosna do nas zawitała, kolejna PMka TAK powiedziała - PM 2011, cz.33
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2011-04-12, 13:19   #2008
moni_ka.g
Zakorzenienie

GG do moni_ka.g
Dot.: Wiosna do nas zawitała, kolejna PMka TAK powiedziała - PM 2011, cz.33

Cytat:
Napisane przez booziaczek Pokaż wiadomość
fakt faktem co do dzieci to powinny byc granice choc moja bratanica potrafi przyjsc do nas na pietro juuz o 6-7 rano zeby pobawic sie z psem wiec wiem o czym mówisz co do pralki czasem tez tak pozno puszczam ale to tylko jak nie mam czasu w dzien ale jak u ciebie jest to nagminne to trzeba to zmienic niestety nie ma innej rady i zgłosic to ale wez pod uwage fakt ze za kilka dni slub i napewno poswiadomie sie nim stresujesz i martwisz a zachowanie twoich sasiadów przez to moze c ie jeszcze bardziej niz zwykle irytowac bedzie dobrze

wujkowie mojego tz dopiero maja sasiadke skargi an wszystko pisze nawet dlatego ze jeszcze zyja musieli zainstalowac z blachy ekran miedzy swoimi balkonami bo tamta ciagle cos im wrzucała na balkon albo wybbijala im szyby sadza sie od 10 lat ale ze ma wykupione mieszkanie ta psychiczna na własnosc to maja problem zółte papiery co dostał od sadu potrafiła za łapówke zmienic ze jest zupełnie normalna do tego ciagle stoi przy drzwiach i krzyczy zeby przypadkiem jej do domu nei weisc nawet njjuz wywiesila kartke na swich dzrzwiach zeby nie wychodzic do niej w nocy itp i jacy wszyscy sa hehe niezyły ubaw z niej mialam jk bylismy zapraszac wujków ale im to społczuje 10 lat z ta baba ja bym chyba sie wyprowdzila
Dzieci powinny mieć granice a to coś co tam mieszka nie ma żadnych, jej wszystko wolno, łącznie z wrzaskami i awanturą ok 2-3 nad ranem, bo chce oglądać bajki Ale co się dziwić jak patologiczna rodzina to i dziecko takie.
Tak, wiem, że niedługo ślub, ale z tym, że ci osobnicy są tacy a nie inni nie przesadzam.

Cytat:
Napisane przez Stysik Pokaż wiadomość
z Warszawy?

Cytat:
Napisane przez bambusiek Pokaż wiadomość
Ja na Twoim miejscu bym się rozmówiła z wynajmującymi
Mogę rozmawiać tylko z właścicielką mieszkania, stróżem, administracją. Z nimi słowa nie zamienię już, po tym jak przy którejś imprezie już dobrze po pół nocy dzwoniłam do właścicieli mieszkania to te gbury (delikatnie mówiąc) tłukli się czym popadnie, szurali meblami, itp. żeby tylko na złość zrobić, wyzywali od ku... i innych, przy swoich i ich znajomych, kilkuletnich dzieciach, które miały z tego niezły ubaw, że mogły się wyżyć w środku nocy i wrzeszczeć To bydło jest, a ich goście tacy sami, potrafili mi w środku nocy wychodząc od nich potem tłuc w ścianę i dzwonić domofonem. Tam nie ma z kim rozmawiać nawet.

Cytat:
Napisane przez JennyAniolek Pokaż wiadomość
co za koleś
a możesz napisać ile płacicie za te 5 lekcji ?
Płacimy 60zł za godzinę zegarową. Trudno powiedzieć ile za 5 lekcji bo to zależy od czasu ich trwania i tego czy się odbędą. Póki co płaciliśmy tylko za jedną, ostatnio mieliśmy zapłacić za późniejsze lekcje, ale zajęcia się nie odbyły

Cytat:
Napisane przez gwiazdeczka26 Pokaż wiadomość
UUU wspolczuje. A rozmawialas z tymi ludzmi? Moze spokojnie, bez awantur wytlumacz, ze w dzien nie masz nic przeciwko halasom, ale moze rano czy poznym wieczorem mogliby byc ciszej???
Nie. j.w.

Byłam dziś na paznokciach Mam takie piękne pazurki, że chwilowo szkoda mi ich marnować na wyciskanie numeru do administracji Ale muszą mi się łapki przyzwyczaić bo nigdy nie miałam robionych paznokci i moje łapki czują się zmaltretowane, ale śliczne
Ciekawe tylko co TŻ powie na obiad z garmażerki, bo chwilowo szkoda mi rąk na robienie obiadu
moni_ka.g jest offline Zgłoś do moderatora