Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Wiosna do nas zawitała, kolejna PMka TAK powiedziała - PM 2011, cz.33
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2011-04-12, 13:29   #2010
the rock
Zakorzenienie

GG do the rock
Dot.: Wiosna do nas zawitała, kolejna PMka TAK powiedziała - PM 2011, cz.33

Cytat:
Napisane przez gwiazdeczka26 Pokaż wiadomość
Ja mam dzisiaj schabowe z polskiego schabu i suroweczke z bialej kapusty...mniammm moj ulubiony zestaw.
ja zrobie cos na szybko
Cytat:
Napisane przez Hosenka* Pokaż wiadomość
Sesja w inny dzień to dla mnie juz nie to samo dlatego część zrobimy w dniu wesela, kamerzysta pójdzie z nami. Chyba, że pogoda będzie wyjątkowo paskudna to wtedy całość zrobimy w inny dzień.
Ile ludzi tyle opinii
My nie chcieliśmy od poczatku sesji w dniu ślubu, wolimy w inny dzień, na spokojnie, w jakiś fajnych miejscach. W dniu ślubu jest to ograniczone. No i nie bedziemy mieć kamerzysty.

---------- Dopisano o 14:29 ---------- Poprzedni post napisano o 14:28 ----------

Cytat:
Napisane przez moni_ka.g Pokaż wiadomość
Byłam dziś na paznokciach Mam takie piękne pazurki, że chwilowo szkoda mi ich marnować na wyciskanie numeru do administracji Ale muszą mi się łapki przyzwyczaić bo nigdy nie miałam robionych paznokci i moje łapki czują się zmaltretowane, ale śliczne
Ciekawe tylko co TŻ powie na obiad z garmażerki, bo chwilowo szkoda mi rąk na robienie obiadu
Co zrobiłas?

regeneruję włosy - start 11.11.11
Ewka i nie tylko 22.10.12
- 25 kg
the rock jest offline Zgłoś do moderatora