Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Wiosna do nas zawitała, kolejna PMka TAK powiedziała - PM 2011, cz.33
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2011-04-12, 13:53   #2015
gwiazdeczka26
Zakorzenienie

Dot.: Wiosna do nas zawitała, kolejna PMka TAK powiedziała - PM 2011, cz.33

Cytat:
Napisane przez moni_ka.g Pokaż wiadomość
Dzieci powinny mieć granice a to coś co tam mieszka nie ma żadnych, jej wszystko wolno, łącznie z wrzaskami i awanturą ok 2-3 nad ranem, bo chce oglądać bajki Ale co się dziwić jak patologiczna rodzina to i dziecko takie.
Tak, wiem, że niedługo ślub, ale z tym, że ci osobnicy są tacy a nie inni nie przesadzam.

Mogę rozmawiać tylko z właścicielką mieszkania, stróżem, administracją. Z nimi słowa nie zamienię już, po tym jak przy którejś imprezie już dobrze po pół nocy dzwoniłam do właścicieli mieszkania to te gbury (delikatnie mówiąc) tłukli się czym popadnie, szurali meblami, itp. żeby tylko na złość zrobić, wyzywali od ku... i innych, przy swoich i ich znajomych, kilkuletnich dzieciach, które miały z tego niezły ubaw, że mogły się wyżyć w środku nocy i wrzeszczeć To bydło jest, a ich goście tacy sami, potrafili mi w środku nocy wychodząc od nich potem tłuc w ścianę i dzwonić domofonem. Tam nie ma z kim rozmawiać nawet.

Nie. j.w.

Byłam dziś na paznokciach Mam takie piękne pazurki, że chwilowo szkoda mi ich marnować na wyciskanie numeru do administracji Ale muszą mi się łapki przyzwyczaić bo nigdy nie miałam robionych paznokci i moje łapki czują się zmaltretowane, ale śliczne
Ciekawe tylko co TŻ powie na obiad z garmażerki, bo chwilowo szkoda mi rąk na robienie obiadu
W takiej sytuacji to tylko moge wspolczuc

Paznokcie zelowe sobie zrobilas czy tylko manicure?

Cytat:
Napisane przez the rock Pokaż wiadomość
ja zrobie cos na szybko
Na szybko to ja robie zupke chinska

Cytat:
Napisane przez morenica Pokaż wiadomość
Mam to samo TZ właśnie robi, bo On jest dobry w te wszystkie mięsa... ja jestem od sałatek, zapiekanek i innych rzeczy :P

Dzisiaj przyszły zaproszenia 1 z 3 jakie zamowiliśmy I te co w necie się podobały na żywo nie bardzo, a te co zamówiłam od tak sobie są fajne poczekam jeszcze na resztę i wtedy się wybierze

I od dzisiaj zaczynam intensywnie ćwiczyć, bo mój brzuszek woła o pomstę do nieba...tak to wszystko jest ok, ale w brzuszku się przytyło... I ćwiczę tę 6 weinera (czy jak to się pisze)... zobaczymy czy będą efekty.

Znalazłam w moim mieście krawcową i jutro się wybieram zapytać jaki jest koszt uszycia sukienki
Same dobre wiadomosci
Ta 6 weidera na paczatku jeszcze jest w miare latwa ale pozniej jak dla mnie za ciezko.
Kupilam sobie fitness na Wii i zamierzam cwiczyc