Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Dzieciaczki w brzuszku nasze kochane, my chcemy już być kopane IX-X 2011
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2011-04-12, 13:57   #552
agnieszka 0605
Zakorzenienie

Dot.: Dzieciaczki w brzuszku nasze kochane, my chcemy już być kopane IX-X 2011

Cytat:
Napisane przez mooonik Pokaż wiadomość
zazdroszczę, że masz ją na miejscu
moja nie jest pielęgniarką, ale pracuje w szpitalu na oddziale dziecięcym i już została poinformowana, że po porodzie przyjeżdża do mnie na tydzień, żeby mi pomóc
to ja zazdroszczę, że wogóle ją masz... moja zmarła 3 lata temu, a mi wydaje sie, że minęło góra 3 miesiące. Dużo się zmieniło, ja się zmieniłam, choć nadal gdy jest mi źle lecę na cmentarz jak z procy popłakać....

Cytat:
Napisane przez anciaahk Pokaż wiadomość
Hihi to ja firanek nie mam, więc roboty mniej.

.
a ja mam firanki już wyprane! hura! w tę pogodę nawet głowy sie nie chce za okno wystawić, a co to dopiero mówić o myciu okien. Na L-4 jestem od 8 tc. więc mogłam sobie pozwolić na porządeczki troszkę wcześniej. Poza tym świeta święta, każda sie nasprzata a co to da?? Wiem, wiem... sam się mądruje a będe latać ze ścieraczkami i sprzatać haha

Cytat:
Napisane przez eveline22 Pokaż wiadomość
mój mężasty dziś wraca do domu,będziemy inaczej sie relaksować
no no będzie gorąco. Ja odkąd jestem w ciaży i widać już brzusio - niestety gorąco już nie jest. Mąż też się boi, że mi coś zrobi, a raczej małej - bo to już jego oczko w głowie...

Twoje zdanie jest twoje, wiec zapewne rożni się od mojego.
agnieszka 0605 jest offline Zgłoś do moderatora