2011-04-12, 14:53
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Włosy na blond farbujemy i o życiu dyskutujemy.Część VIII
Cytat:
Napisane przez kitkulka
ja też zaczęłam brać belisskę
na twarzy to nie wiem czy zobaczę poprawę, bo myślę, że cerę mam niezłą, ale będę pisać i tak jak się sprawuje  tylko, że dziś łykam dopiero 4 tabletkę 
|
To kochana daj znac jak tam Mnie najbardziej interesuje czy nie ma po nich np efektu oczyszczania
Cytat:
Napisane przez blond bunny
a ja juz swoje pazurki strzelilam 
pobilam dzis wlasny rekord- zdjecie starych i zrobienie nowych zajelo mi jedynie 3 godz. 40 min. 
i jak wam sie podobaja moje wiosenne szponki? 
ja sie przyzwyczajam do kolorkow... nie moje sa- trzeba sie przyzwyczaic... ale daja po oczach w sloncu i ultrafiolecie
Załącznik 3889380Załącznik 3889381
|
Aaaale długaśne A ja takich nie moge buuuu Juz musze moje spiłowac bo za długie ehhh.
A kolorki takie pozytywne, wiosenne 
---------- Dopisano o 15:53 ---------- Poprzedni post napisano o 15:51 ----------
Cytat:
Napisane przez novelove
Siemson piękniuchy!
Babky, dzisiaj zauważyłam że włosy na długości mam już cacy, gładkie, dużo mniej suche i sianowate. Ale mimo wszystko końcówki się rozdwajają i gdzieniegdzie na długości łamią.
Co na to poradzić, no  Używam tych wszystkich cacków, ale może jest coś specjalnego?
A tak w ogóle to miłego dnia! 
|
Jak sie rozdwajają i łamią to trzeba podciąć, póki dalej to nie idzie. Mi tez sie łamią i stopniowo podcinam. Nasze włoski osłabione są. U mnie np jest ok a wystarczy prostownica czy suszara i juz, porozdwajane, połamane
Cytat:
Napisane przez mysia m
wpadam, zeby pochwalić się kolorem po wellatonie 9. Myte ze 2-3 razy, w tym 2 razy fioletowym szamponem. Kolor strasznie mi się podoba-jest lsniacy, naturalny i całkiem juz jasny. Uwielbiam tą farbę! Wreszcie jestem zadowolona
fryz zmierzwiony troche bo schły sobie w poduszce 
|
Łaaadnie Widze że obie bedziemy Wellatonki
|
|
|