Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Dot.: Nasze codzienne jadłospisy, część X. [posty chorobowe, wątek zbiorczy]
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2011-04-12, 17:14   #2126
Tynusia
Zakorzenienie

Dot.: Nasze codzienne jadłospisy, część X. [posty chorobowe, wątek zbiorczy]

Cytat:
Napisane przez tatiana22 Pokaż wiadomość
"Nikt nie wie, bo niemam przyjaciół, a z rodzicami...marny kontakt że tak powiem"

To jakiś absurd. Wychodzisz ze szkoły bez gaci i nikt o tym nie wie poza katami którzy mają świetną zabawę?? Musisz to koniecznie zgłosić wychowawcy, w sumie to nadaje się to już na policję, zniszczenie, kradzieże. Dopóki nie dasz im do zrozumienia, że nie godzisz się na to i dopóki będziesz to ukrywała, dopóty będą się czuli bezkarni i coraz bardziej pomysłowi. Bez względu na to czy masz więź czy nie z rodzicami, ich obowiązkiem jest reagować w takiej sytuacji ale również muszą mieć świadomość tego co się dzieje.
Swoją drogą ciekawi mnie bardzo co to są za pięknisie i lovelasy zadufane w sobie....
Podzielam normalnie jak przeczytałam post żabci to normalnie aż się we mnie gotuje na myśl o takich 'ideałach chodzących' , którzy są tak perfekcyjni i w wyglądzie i we wszystkim żadnej wady. Znaleźli sobie głupią zabawę ktoś musi im uświadomić ,że to nie jest niewinna zabawa bo może zakończyć się źle.
Muszą zrozumieć,że Ty też jesteś człowiekiem i należy ci się szacunek.
Ty też czujesz nie jesteś jakimś 'odrzutkiem' masz tak samo nogi,ręce,oczy itp. to ,że tyle przeszłaś to nie znaczy ,że jesteś jakaś inna już nie jesteś istotą ludzką powinni to zrozumieć i tolerować bo karma ich dopadnie więc ten się śmieje kto się śmieje ostatni.
NO DURNE PALANTY.

Kreta/ Agia Pelagia or 2013 ? Lloret
Tynusia jest offline Zgłoś do moderatora