Witam nową mamusię

i gratuluję już tym które poznały płeć

ja dziś byłam na wizycie, założyli mi w końcu kartę ciąży ale mieli problem co wpisać z jaką data i w ogóle bo żadnych danych wcześniej nie zapisywali

usg takie szybkie było i jestem tym rozczarowana, krwiaka nie ma jest tylko resorbcjonizacja? chyba tak to mówił taki ślad, mogę chodzić, ale mam się oszczędzać i nie współżyć

celibat że ho ho. dzidziuś chyba spał bo się nie ruszył, mało go widziałam bo jak pisałam było to szybkie usg

i lekarz nie mógł go pomierzyć to go źle zmierzył CRL 66.1mm! niby... a wymiary główki prawidłowe dla wieku ciąży. leżał dzidziuś z rączką za główką

wstawie później zdjęcie. mam coś z moczem i mi przepisał lek, mam jeszcze jakąś infekcje czy coś w pochwie to od luteiny -zrobił cytologie. wkurzyłam się trochę na panią w rejestracji bo za miesiąc mam kolejną wizytę tj 19tc i się pytam czy będzie robione usg połówkowe i kiedy to mówi że w połowie ciąży to ja jej tłumaczę żeby może tą wizytę przesunąć o tydzień i razem z tym usg zrobić to ona że nie można bo ja mam za miesiąc zwykłą wizytę a usg będę miała kiedy indziej bo nie będą mi robić co miesiąc usg, powinno się w ciąży robić 3usg a oni mi już 2 zrobili

nie mogę się z nimi dogadać. mam wybrać do końca luteinę i koniec z nią

a i witamin mi żadnych nie przepisał

nawet o nich nic nie wspomniał