Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Osiem części już za nami w tej będziemy mamusiami! Mamy majowo-czerwcowe 2011!
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2011-04-12, 18:13   #2542
atiz
Rozeznanie

Dot.: Osiem części już za nami w tej będziemy mamusiami! Mamy majowo-czerwcowe 2011!

Cytat:
Napisane przez Grazin Pokaż wiadomość
musze wam powiedziec ze przed chwilą bardzo miło mnie moj wujek zaskoczył, ten ktory mieszka nademna, bo od jakiegos czasu drzemy ze soba koty i ogholnie dobrze nie zyjemy ze soba bo im wiecznie cos przeszkadza...
i spadl mi kwiatek z okna bo byl przeciag i ten przyleciał (myslaolam ze mnie zrypac ze sie trzaskam, bo to normlane...) a ten ze myslał ze moj tż coś robi z remontem bo by mu chętnie pomógł i jak by cos potrzebował to zeby po niego przyjsc. a ja w tym czasie zdrapywałam gładź wokół okien bo nam sie tam wilgoć zebrała i grzybek wychodował i powiedział zebym tego nie robiła bo on sie martwi zeby sie nie przeciazyła i odpoczywała. i w ogole byłu mnie 20 min i gadał JAK CZŁOWIEK!
co jest na prawde zaskjakujace, w ogole trroche mnie inaczej traktuje jak sie dowiedział ze w ciazy jestem. chyba sie cieszy
cuda się zdarzają, albo ten kwiatek go w łeb walnął

POLA ANNA 2 maja 2011 godz. 1.30

http://www.suwaczki.com/tickers/iv09gu1r4dilo4zr.png

atiz jest offline Zgłoś do moderatora