Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Wszystko o Avonie cz. 19
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2011-04-12, 18:47   #2911
Kissmisiaa
Zakorzenienie

Dot.: Wszystko o Avonie cz. 19

Cytat:
Napisane przez Resscue21 Pokaż wiadomość
ide na operacyje kolana
To trzymaj się cieplutko i szybkiego powrotu do zdrowia!

Cytat:
Napisane przez dokia Pokaż wiadomość
ja miałam tą pomarańczową, która mi przyszła za zamówienie na 1000zł- dałam jako tester i zadzwoniła znajoma pytać czy można ją sprzedać, więc poszła w cenie katalogowej

u mnie też powoli rozkręca sie te zamówienie- teraz zapewne wyślę tylko dla siebie + stałe opusty z tych zamówień co mam, a resztę pewnie też po świętach- bo co się będe spinać, jak w sumie nikt nie pyta czy to będzie przed świętami.... w grudniu to co innego-musi być przed świętami, więc tylko kurier się poci od tych moich kartonów, a teraz to naprawdę luzik
No ja niestety nie ma takich upustów jak ty dlatego tak marudzę, zawsze skutkuje u mnie Jak marudzę to od razu ktoś piszę, że ma coś dla mnie

Ja jasno powiedziałam swoim klientką, że jak chcą coś przed świętami to muszą mi dać najpóźniej zamówienie do poniedziałku, bym mogła je rozwieźć w czwartek.

Najwyżej jak ktoś coś będzie chciał to się domówi w następnych terminach.

Cytat:
Napisane przez kraska12345 Pokaż wiadomość
Cześć dziewczyny.

Potrzebuję pomocy. Chodzi o zamówienie.
Właśnie chciałam złożyć zamówienie z katalogu 6 i wybrałam rodzaj dostawy : regularna.
Czy to znaczy, że kosmetyki dotrą do mnie dopiero 26.04. - tak jak mi napisali, czy też mogę spodziewać się tych kosmetyków na dniach?
Poza tym, nie pokazują mi się w ogóle światła, które informują o dostępności danych produktów.
Czy jeżeli wybieram dostawę regularną to muszę składać zamówienia według harmonogramu i według tego harmonogramu jest dostawa, czy też jak złożę dzisiaj to zamówienie to dostawa będzie najpóźniej do poniedziałku? Proszę o wszelkie informacje.
Już powiedziałam moim klientkom, że będą miały kosmetyki w weekend albo już po weekendzie. A tu widzę, że chyba jednak tak nie będzie
Tak dotrą do ciebie przesyłką regularną 26.04. Jeśli wybierzesz kuriera to powinny być o wiele szybciej, przeważnie za dwa dni są. i będzie bez problemu.

Cytat:
Napisane przez Dagus9 Pokaż wiadomość
Hej
Jestem w avonie o 2 miesiecy i mam problem
dzisiaj powinna dojść paczka a dalej jej nie ma ? Co mam robic ? Ostatnio normalie we wtorek doszla a teraz no nie wiem . Czy nie powinna dojsc NAPEWNO dzis a nie jutro ? w formularzu zamawiania mam jasno napisane 12 KWIECIEN ! Jestem juz tak zła .
Jeśli wybrałaś kuriera to jeśli nie dostarczy ci dzisiaj paczki to zwrócą ci koszta za wysyłkę, spokojnie kurier ma prawo zjechać ci na chatę do 22. Pamiętaj oni pracują dopóki nie po rozwozi wszystkich paczek na aucie. A jak nie dotrze to zgłoś to do avonu.